Kali
Zaangażowana w BB
misiarska no tak wiem ale wpierdzielam ile sie da....i bede gruba...
![]()
Będę Ci towazyszyć w tej niedoli
Również witam się z nowymi mamusiami i dużo zdrówka życzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
misiarska no tak wiem ale wpierdzielam ile sie da....i bede gruba...
![]()
wygadałam się, a on mi powiedział, że mam wszystko olać. WSZYSTKO. Że teraz to JA jestem najważniejsza i to JA się liczę najbardziej i nie mogę się absolutnie denerwować, mam się oszczędzać dla dobra swojego i fasoli
bo zaczyna chyba się z tym wszystkim oswajać.
jest u mnie sposobem na mdłości,hehe. ;-)
I myślę,ze powinno sie o tym mówić,jak najwcześniej,żeby później nie dowiedzieli sie o tym od osób trzecich,bo dopiero moga byc konflikty...
a mdłości miewam tylko czasami godzinę lub dwie w ciągu dnia. Jeszcze przyjdzie pewnie taki czas, za jakieś 2-3 tygodnie, że będziemy z tęsknieniem wspominały bezobjawowe początki tuląc kibelek przez pół dnia
Musimy przeganiać złe myśli, cieszyć się, że nam się udało i trzymać &&& żeby dotrwać szczęśliwie do kwietnia.

Ale wtedy nie było Leonka i mogłam sobie pozwolić na leżenie, a teraz musze jakoś funkcjonować, a fizycznie nie daje rady ;-( Po każdym wymiotowaniu jest mi słabo, a miedzy jedym a nastepnym niedobrze. Znacie jakieś sposoby na takie dolegliwości?