Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nawet mi się zrymowało. Staram się nie ale mi teraz niewiele trzeba do ataku furii a wogóle to mam ogromne poczucie krzywdy ze on mnie nie rozumie i w niczym nie pomaga. Staram się jakos ułożyc relacje miedzy nami bo jak dojdzie kolejne dziecko to już wogóle nie będziemy mieli do tego głowy.
od 11. Cały dzień uwiązania w domu.eee miałam poodpisywać ale już nie wiem, jakoś mnie ten szpital męczy.
Trwam do poniedziałku, czekam na rozmowę z Panią ordynator. Chcę iść do domu. am też mogę chodzić na badania co 2 dni a jak cś klapnie to przyjdę.
Macie jakąś listę typu butlki, podpaski, wkładki, smoczek.... bo ja mam pustkę w głowie a muszę wszystko kupić i niech leży w pudle (mam nadzieję, że trochę sobie poleży) wiem- koszule muszę kupić bo po cc raczej nie założę piżamy...
Pomóżcie mi takie podstawowe rzeczy
proszek- bo trzeba poprać pościele rożki i ubranka
koszule- dla mnie
chusteczki pampki i krem do pupy
podkłady i wkładki laktacyjne
Chyba tyle, w razie jak wyląduję to po resztę wyślę męża ale to w razie w musi być.
Dobrze myślę?
Ja mam na liscie jeszcze:
Dla maleńsstwa
- majtki poporodowe z siateczki
- stanik do karmienia
- szlafrok
- kapcie +klapki pod prysznic
- maść bebanthen na ewentualnie obgryzione brodawki
- herbatke na laktacje (dla mnie najlepsza była herbapolu)
- paczka pieluszek, chusteczki do pupy, krem do pupy
- 3x body,3x pajacyki
- czapeczka/i
- skarpeteczki
- rożek lub kocyk