Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a ja to osobiscie BRADZO WAM ZAZDROSZCZE TYCH SMAKOW (I SMAKOLYKOW O KTORYCH PISZECIE) NO I APETYTU!
Bo jo tow sumie w tej moje ciazy to nadal nie mam nie wiadomo jak wielkiego apetytu....
czasami to zjem 2 posilki dziennie I w meidzy czasie jakies owocki czy marchewek albo papryke pochrupie..
I normalnie musze muszac sie do jedzenia by to moje dziecko odzzywiac...
jeszcze poand meisiac tremu to mialam depresje w tego pwoodu! bo balaam sie ze dziecko beidze niedozywione albo malutkie.. ale ajk moj lekarz zrobil USG I okazalo sie ze rosnie to rpzestalams ie stresowac!
zmeinil mi tylko lekarz na inne leki prenatlane (te ciazowe vitaminki ) by upenic sie ze organism dostanie viatminek I jest ok, nadal zbytniego apetytu nei mam... jem tyle samo co przed ciaza albo czasmia mam wrazenie ze mniej! ale najwazniejsze ejst to ze dziecko najwyrazniej rosnie ;-)![]()
moze ten apetyt przyjdzie pozniej????
a pro po ma do was pytanko:
CZY KTORAS Z WAS BEIRZE COS W RODZIAJU `TRANU`? czy ctakeigo, chodzi o takie tabletki z olejkami rybnymi....poza tymi prenatalnymi viatminkami co sie w ciazy bierze.
DZIEKI ZA ODPOWIEDZ :-)

Myślałam o studiach w tamtym roku ale odpuściłam. tobie życzę dużo siły i odwagi.
`Ola10` a co to jest ten `gzik` co to twoj maz robi??
`Zovita` dzieki za odpowiedz! :-)
U nas tak się mówi. Biały ser, mleko lub śmietana, sól, pieprz i cebulka lub szczypiorek