kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chce gofra!!! Z bita smietana <3
Zovitka ja też chcę gofra
Akana w związku z tym że jestem zainteresowana wizażem zaciekawił mnie Twój związek z kosmetyką
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chce gofra!!! Z bita smietana <3
Mój widocznie wysoko skubany.
dzielne bestie :-)
I ja też zazdroszczę słodyczy... strasznie mi wchodzą ale jak zjem ciastko za dużo to amen. kurde, wiecie, że mi też się gofrów zachciałozło samo tu jest
![]()
ja jakiś 2 tyg. temu robiłam Młodemu gofry to się objedliśmy we dwójkęMam swój sprawdzony przepis i z niego robię
GOFRY???!!:-)oj przeskakuje na inny wątek;-)
dziewczyny ja tez na chwilę, synek przeziębiony, przyjechaliśmy z przedszkola a on głos stracił , kaszle jak szalony, noc z głowy, chociaz to dla mnie bez róznicy bo przeciez i tak juz nie śpie od kilku nocy. Jestem wykonczona, marzę chociaz o 1 godz drzemki w dzień, a tu nie ma jak.
Kroczek ja także głosuje na ciebie:-)
U nas dzisiaj -6 , odwykłam od takich mrozów
Wczoraj byłam na wizycie, synek w brzuszku rośnie, ale to juz opisze w wątku wizytowym
takeigo, chodzi o takie tabletki z olejkami rybnymi....poza tymi prenatalnymi viatminkami co sie w ciazy bierze.