Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lizzy ja nie miałam takiego pasa, nikt też o nim nie mówił. A ćwiczyć pozwolono mi dopiero po 6 miesiącach.

No właśnie ćwiczyc można dopiero po 5-6 miesiącach. Ale znajoma położna poradziła mi po porodzie własnie wciąganie brzucha i chodzenie wyprostowanym-chyba podziałało, bo jakoś nie miałam problemu ze schudnięciem:![]()

Obawiam się, że mała wygra i chyba stanę na głowie, żeby się od tej mojej szyjki choć troche odsunęła

A ja dla odmiany nie piorę, nie prasuję, nie kupuję tylko....pieke chlebek.....jestem na etapie wyrastania ciasta....trzymajcie kciuki bo to pierwszy raz![]()
A ja dla odmiany nie piorę, nie prasuję, nie kupuję tylko....pieke chlebek.....jestem na etapie wyrastania ciasta....trzymajcie kciuki bo to pierwszy raz![]()