`Moi-pas` a co to za okazaj byla w tymi `pychotami`.. ale mi smaka narobilas... a jeszcze na Polski sernik! OMG! ja jak ide do polskeij cukierni w jendym z poslkim amrketow to normalnie nei moge przejsc obojetnie od pieczonego w Polskim stylu sernika.....
no hcyab nie ma pyszniejszego ciacha na swiecie!!!! w buzi sie rozpuszczaja te serniki....
ach...
ty z nadmiaru cukru a ja z `ochoty` ajka mi narobilas

;-)
a `polisia` - mnie tez czasmi tka brzuch sedzi ze normalnie nie moge przestac sie drapac.. ale jak tak drapie sie za moco to pomte ide szybko poid prysznic bo raz to porobilam sobei slady ze potrem ,myslalam ze to te rozstepy...
a w mojej ksiazce o ciazy przecyztalam ze akurat swedzenie to normalne bo sie on rozciaga.. natomiast nie wiem o co chodzi z tym `twardnieniem brzucha`... raz tylko pameitma ze jak mialam ajkis stress - dosc intensywan rozmowe z kims tam I tak sie zestresowlam ze normalnie bruzch miaalm jak kamien.. wystraszylam sie I zaczelam unkac takich I sytuacji I ludzi co mnie stresuja...
Mam nadzieje ze `Polisia` U ciebie tez sie wkrotce wyjasni I okaze sie to zadnym problemem czy dyskomfortem! tego zycze!
a propo dodatkowe pytanie do was dziewczyny - czy wy macie jzu ROZSTEPY!???