Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak ja bym tak noge podniosla wysoko Mlody wyturlalby się zapewne w kilka minut 
. Po szkole bazarek zaliczyłam, ledwie żywa wróciłam, nigdzie już nie wyłażę, po dzieciarnię P dziś śmiga.
dobrze że gina mam w środę to jeszcze w poniedziałek zdążę zrobić badania. Ja też się staram upominać o swoje, zwłaszcza w kilometrowych kolejkach a co tam,może już w ciąży więcej nie będę i skończy się możliwość wejścia poza kolejnością ;-) 
. Kuba ma anginę, dostał antybiotyk i jeszcze tygodniowy zakaz wychodzenia z domu.
Teraz mam dużo do nadrobienia.

Normalnie nastukać takiemu
Wydaj dużo pieniążków to z pewnością przywróci Ci właściwą równowagę
... ale czy mogę normalnie zazywac witaminki + DHA? lizzy ja jak byłam na glukozie to najpierw dwa razy pobrali mi krew w jednym laboratorium, a na trzecie pobranie musiałam przejść do drugiego budynku. Weszłam tam z pielęgniarką, która przekazała swoim koleżankom, że ja na pobranie krwi i o określonej godzinie muszą mnie przyjąć bez kolejki. No jak się ludzie w kolejce obruszyli, że niby jak i dlaczego i miażdżące spojrzenia zaczęli mi rzucać. Miejsca siedzącego oczywiście nikt mi nie ustąpił, a niektórzy byli tak bezczelni, że wzroku nie mogli oderwać od mojego brzucha, bo mieli go na wysokości oczu, ale z krzesła nie wstali. No chołota!!!