kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Auliya no staram się jak mogę żeby Kubusiowi było dobrze bo na razie to co ja jem i pije odbija sie na nim
A synek pieknie liczy
Sandra bardzo oryginalne imie ale ważne że Wam się podoba a rodzina ma najmniej do gadania
Agutka myśle że nie ma się co stresowac. Ja mam ciagle sluz i to czasami w duzych ilosciach tylko ze to po krazku
A synek pieknie liczy
Sandra bardzo oryginalne imie ale ważne że Wam się podoba a rodzina ma najmniej do gadania
Agutka myśle że nie ma się co stresowac. Ja mam ciagle sluz i to czasami w duzych ilosciach tylko ze to po krazku
bo najpierw był z psem, potem zaczął sprzątać więc ja też coś tam zrobiłam, a jak już śniadanie przygotowałam i on skończył odkurzanie to się okazało że jeszcze poćwiczyć musi i dopiero ;-) więc poczekałam na niego
... U mnie śluzu nie zaobserwowałam, ale za to od chyba czwartku pobolewa mnie podbrzusze szczególnie z prawej strony co mnie dziwi bo mały jest po lewej.. No ale nie są to bóle nie do zniesienia więc poczekam do środy i jak nie przejdzie to powiem gin, na wizycie...
?
No i nie do pomyślenia jest żeby nie było nikogo dyżurnego w razie jakiejś awarii - które przeważnie dzieją się w weekendy albo wieczorami jak spółdzielnia zamknięta.