Evelinkaaa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki :-)
Ja już jestem po sesji i powiem Wam że nawet fajnie było :-) tak się denerwowałam ale fotografowie tacy wyluzowani że w końcu poczułam się swobodnie :-) aaaa i co najważniejsze mąż też uczestniczył w sesji i nawet nie musiałam go zmuszać sam chciała a tak się zarzekał że nie chce mieć robionych zdjęć
jak tylko będę miała fotki to wrzucę na naszą grupę ale może to potrwać nawet ze dwa tygodnie :-)
A teraz idę odpoczywać miłego wieczorka dziewczynki :-)
Ja już jestem po sesji i powiem Wam że nawet fajnie było :-) tak się denerwowałam ale fotografowie tacy wyluzowani że w końcu poczułam się swobodnie :-) aaaa i co najważniejsze mąż też uczestniczył w sesji i nawet nie musiałam go zmuszać sam chciała a tak się zarzekał że nie chce mieć robionych zdjęć
jak tylko będę miała fotki to wrzucę na naszą grupę ale może to potrwać nawet ze dwa tygodnie :-) A teraz idę odpoczywać miłego wieczorka dziewczynki :-)
nie wiem na 100% czy to są skurcze bo do tej pory nic nie czułam za bardzo i nie wiem jak się je odczuwa
... W każdym razie twardnieje mi dość mocno brzuch cały i po jakimś czasie odpuszcza no i trochę pobolewa na dole, a do łazienki to ledwo dojść mogę więc to chyba to???
Nie wiem nie znam się, wzięłam nospę i zobaczymy... generalnie jestem jakaś spokojna może dlatego że nie wiem czy to skurcze i czy powinny mnie niepokoić
?...
No i nie do pomyślenia jest żeby nie było nikogo dyżurnego w razie jakiejś awarii - które przeważnie dzieją się w weekendy albo wieczorami jak spółdzielnia zamknięta.
,moja komoda dalej w kartonie a ciuchy wyprane w części leżą na kupie i czekają a tu jeszcze kanapę muszę kupić i chciałabym łóżeczko przemalować,oj może zdąże do porodu;-)
Ale udało mi się opamiętać, bo 2 razy źle wklepałam do bankomatu i się powstrzymałam, bo chyba za 3 blokuje kartę i poszłam do banku wybrać.