Witajcie!
Ja jeszcze trochę zostaję :/ niby w posiewie nic nie wyszło ale mają jeszcze jakieś "ale" i zostaję. .. dzisiaj mam mieć usg dzidziusia i w końcu zobaczę jak rośnie i czy wszystko jest ok. Po celestonie skóra mnie swędzi, brzuch czerwony i do 1 w nocy wytrzeszcz oczu jakbym coś mocniejszego zażyła ;-) dostałam mieszankę ziołową i po 5 min padłam. Aaa i jestem już na sali nawet z łazienką :-).
Tylko smunto mi bo Kubuś chory w domu, dostał zastrzyki i nakaz leżenia w łóżku a mnie przy nim nie ma :-( i męża nie ma bo w trasie dooopa blada niech mnie wypisują.
Dagmar jak samopoczucie?? Jak Lusia?
Kurcze tu dzisiaj idzie na cięcie dziewczyna w 34tc bo coś na ktg wyszło nie tak :/ a w ogóle to wczoraj samych cc było ok 12
Ja jeszcze trochę zostaję :/ niby w posiewie nic nie wyszło ale mają jeszcze jakieś "ale" i zostaję. .. dzisiaj mam mieć usg dzidziusia i w końcu zobaczę jak rośnie i czy wszystko jest ok. Po celestonie skóra mnie swędzi, brzuch czerwony i do 1 w nocy wytrzeszcz oczu jakbym coś mocniejszego zażyła ;-) dostałam mieszankę ziołową i po 5 min padłam. Aaa i jestem już na sali nawet z łazienką :-).
Tylko smunto mi bo Kubuś chory w domu, dostał zastrzyki i nakaz leżenia w łóżku a mnie przy nim nie ma :-( i męża nie ma bo w trasie dooopa blada niech mnie wypisują.
Dagmar jak samopoczucie?? Jak Lusia?
Kurcze tu dzisiaj idzie na cięcie dziewczyna w 34tc bo coś na ktg wyszło nie tak :/ a w ogóle to wczoraj samych cc było ok 12
!
...
więc jeszcze sobie troszkę pograbiłam
Naprawdę czasem mam serdecznie dość tego jego okazywania, że on tam jest bo to nie są kopniaki tylko wypychanie wszystkich części ciała, albo przesuwanie czym się da po całości brzucha
i aż się boję jeśli mu ta aktywność zostanie po porodzie co będzie
Ale powiem Wam co do debilizmu ciążowego który podobno zostaje jeszcze kilka tygodni po porodzie, że wczoraj na szkole położna opowiadała nam że poszła na wizytę i rodzice poprosili ją żeby im pomogła małego wykąpać bo sami się bali i CAŁE SZCZĘŚCIE! Bo jak poprosiła ich o przyniesienie wody do przemycia oczek, a chodziło jej o przegotowaną wodę ew. destylowaną to mama kazała tacie przynieść UTLENIONĄ