Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zjadłam kilka oponek jeszcze ciepłych, bo takie lubię najbardziej. A pączka zjadłam pół i nie mogłam więcej. Coś mi nie smakował dzisiajZa to objadłam się mielonymi na obiad
No i dogodzić ciężarówce
![]()

:-)!!!
!!! Innych się nawet nie spodziewam, tak więc czekam spokojnie
.
!!! Dziś to chyba naleję w termofor lodowatej wody żeby je schładzać bo oszaleć idzie
. A i rano jak się budzę to boli mnie biodro aż do kolana prawie, na szczęście potem przechodzi ale dziś nie wiem czemu tak mnie zaczęły pachwiny od rana i uda od środka boleć, że ledwo szłam na spacerze z psem i nie chce przejść

Witam i ja się z Wami dziś w trochę lepszym nastroju;-)...
Dziękuję Wszystkim Wam za wsparcie, teraz mamy przynajmniej jasność jacy tak naprawdę są bo to był pierwszy raz kiedy my coś potrzebowaliśmy... Ale przynajmniej decyzja podjęta że zamykamy firmę charytatywnej ciągłej pomocy każdemu:-)!!!
Kroczku oczywiście, że trzymamy kciuki i będziemy czekały na dobre wieści od Ciebie!!! Innych się nawet nie spodziewam, tak więc czekam spokojnie
.
Co do spania to ja też mam noce w kratkę raz wstaję ciągle do łazienki, a raz przesypiam całą noc... za to ostatnio mam problemy z zaśnięciem bo pomimo otwartego okna w nocy ciągle gorąco mi w stopy!!! Dziś to chyba naleję w termofor lodowatej wody żeby je schładzać bo oszaleć idzie
. A i rano jak się budzę to boli mnie biodro aż do kolana prawie, na szczęście potem przechodzi ale dziś nie wiem czemu tak mnie zaczęły pachwiny od rana i uda od środka boleć, że ledwo szłam na spacerze z psem i nie chce przejść
Dagmar i Madzikm strasznie się cieszę, że tak idzie wszystko do przodu i już zaraz w domku będziecie z maleństwami:-)!
Rila obawy wszystkie mamy więc zrozumiałe że Ty masz podwójne ;-), ale nie martw się dasz radę im więcej maluchy ciągną cyce tym więcej mleka produkują :-). A jeśli bardzo sobie tego nie możesz wyobrazić to pooglądaj filmiki w necie jak mamy karmią bliźnięta :-)