Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak to jeszcze czeka? Nosz kurka wodna to przeciez moj szpital bedzie ja sie nie zgadzam na ignorowanie, a ktg miala podpiete bo przegapilam...no ja mam nadzieje,poki co Agutka podupada psychicznie bo nadal czeka na kogokolwiek,ryczec jej sie chce:-(
hehe, spokojnie, na niego te przyjdzie poraNie nie nie! To nie sprawiedliwe! Zaraz miesiąc będzie jak w szpitalu kwitnę i Hubcio nawet nie myśli o wyjściu a tu takie w domu siedzą, bach na porodówkę i dzieciaczki rodzą to już przegięcie.
Agutka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i niech ten twój rodzyneczek jeszcze w brzuszku posiedzi bo to nie jego kolejka ;-)
Viltutti ja też miałam plan na przyszłą niedzielę być już w domu a tu raczej puuupa z tego będzie.
Po schodach biegam, robię kilometry po wszystkich korytarzach i Nic!
Stopy mi okropnie puchną a dzisiaj to już było przegięcie bo aż taka wielka gulka na kostce wyrosła :0 i lewa noga tak mi daje popalić że już nie wiem jak leżeć bo czucie w niej tracę i jakby cała drętwieje mało to przyjemne.
Koniec marudzenia ;-)
Spokojnej nocki :*
`Agata1991` super dzieki! wlasnie dzisiaj pol dnia tak lezalam.., I na prawde pomoglo!!!!!!!!!! co za ulga!!! Bog Ci zpalac dobra duszyczko za tak moze i ktosby powiedzal banalany sposob ale jaki pozyteczny no I w sumie nie znany przeze mnie...Wymoczyć stópki w ciepłej wodzie i leżeć leżeć leżeć z stopami powyżej serca... Męża też można poprosić o masaż. Przy córce mi stopy puchły i to pomagało.
:-):-):-):-):-):-)

mika- my nadal w szpitalu. Lusia zaczęła jeść, więc się cieszymy

oby teraz z gorki WAM bylo!!!! ;-)