reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś- ja na oficjalnej stronie next'a kupowałam, ale tam są też ubranka droższe i tańsze, a czekam na przeceny grudniowe.
Aneta - dobrze, że się odezwałaś, najważniejsze, że z wami wszystko ok!
Nieznajoma - oj, martwię się, że tak długo milczysz. Oby wszystko było w porządku.

A mój synek od rana podskakuje w brzuszku, uwielbiam to uczucie :-) Śniadanko zjedzone, czeka mnie dzisiaj wizyta u endokrynologa.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Ja niedawno co wstałam, ostatnio cały czas sie budze o takiej porze, więc sie w miare wysypiam :tak:
Wyznaczyłam sobie dzisiaj cel: kuchnia. Musze ją posprzatać w szafkach, lodówkę itp itd :dry: Trochę mam lenia, ale trzeba:tak:
Wieczorem mam problem z zasnieciem, bo Lena tak kopie i się wierci, ze zasnac nie mogę. Przed wczoraj jak leżałam na plecach, to tak w pecherz mnie uderzyła, że gwiazdy zobaczyłam. Wczoraj też strasznie sie wierciła, kręciła i rozpychała, aż zgagi dostałam :-(

Pamiętam o nadrobieniu was!!! :tak:

Miłego dnia Dziewczyny!

ewula - to super! możw do porodu zacznie stopniowo pzresypiać całe nocki?-tego Ci życzę!
masiosia - moja Karo w brzuchu szalała niesamowicie a po porodzie aniołeczek był (teraz to inna sprawa :P) ale pamietam jak miała jakies 2-3 miesiące i leżaczek bujaczek z FP sama sobie hustała bo tyak tymi nogami przebierała :)Gabrysia wydaje się mniej ruchliwa oby tylko sobie wątroby nie upodobała jak Karolutek
aga85 - podobno z żelazem to trochę musisz brać żeby pomogło (ja nigdy nie brałam bo wyniki miałam i mam dobre, tylko niedobory magnezu mam)
Karolinusia, aga - gratki udanych wizyt i zdrowka
moniuś-może jeszcze wyjdą, nawet po porodzie potrafią skubane wyleźć kiedy ci się już wydaje że uniknelas rozstepow; ja mam gres ale nie polerwowany i nie mam na ten temat zielonego pojecia:P
dawaj namiary na gin!! musze znaleźć kogoś tutaj a ja mieskzam na Marymont_potok dokądnie a na BIelany córę woże do przedszkola więc dla mnie perfect!niby mam jakąś wizytę na nfz 26.11 u babki która w Bielańskim szpitalu pracuje ale im wiecej czytam o tym spzitalu tym mniej mi sie jakos on widzi do porodu...A Ty masz wybrany szpital?
Aneta - zawsze troche grosza przed swietami wpadnie i przeprowadzka wiec nic tylko sie cieszyc ale pamietaj zeby sie nie pzremeczac
marcia - nosisz bawelniana, przewiewna bielizne?jak jestes sama w domu to pochodz nawet troche bez majtek
19ania90-ja potrafię noc pzrespać z 1 pobudką na siku lub nawet w ogole ale z Karo to chodzialam w dzien co 0,5h a czasem czesciej a w nocy z 5 razy nawet wstawalam
kurcze ale mnie moja mała wyprowadza ostanio z rownowagi przy jedzeniu-jej sie buzia nie zamyka!! caly czas gada a w trakcie jedzenia to najweicej ma do powiedzenia i wierci sie na tym krzesle jakby owsiki miala i probuje od stolu odchodzic - trwa to wieeeeki az wszytsko jest juz zimne (nie mowiac juz ze zawsze spoznia sie maz rano bo ona sie tak grzebie z tym jedzeniem); tłemaczymy że podczas jedzenia sie nie mowi, nawet wychodze z kuchni i kaze jej tam zostac samej dopoki nie zje zeby sie pospieszyla no nie mam sil, ręce opadają a my się wrzodów dorobimy chyba przy takich posiłkach

Cześć dziewczyny!
Na początku gratki udanych wizyt:-)
Wstałam po 6 i sprzątam cały dom bo dziś mam gości.
Mały w nocy robi sobie imprezy z tańcami i spać nie mogę.
Co z tą Nieznajomą? Odezwij się w końcu kobito bo wszystkie się martwimy!
Wracajcie szybko do zdrowia i wasze dzieciaczki też!:-)
Miłego dnia;-)

Witam włanie napisałam długiego posta i mi go zjadło :wściekła/y::wściekła/y: no i już nie wiem co pisałam. Ja dziś w planach prasowanie z trzy pralki mam.

Mamusia Synka no to dobrze że z Julkiem już lepiej i że antybiotyk zadziałał.

Susi ja włosy farbuję ale fryzje przeszedł na jakąś farbę bez amoniaku łagodną no i zapuszczam włosy chciałabym choć takie za ucho bo ja od 20 lat mam krutkie.

Marcia no w ciązy niestety te zapalenia częste w tamtej miałam non stop a w tej odpukac jedno na poczatku i antybiotyk i nakaz arnia cały czas pro uro i jedzenia żurawiny.

Któraś pytała jaką komodę kupiłam o takąMALM Komoda, 4 szuflady - biały - IKEA

Aneta dobrze ze się odezwałaś uważaj na siebie i nie przemęczaj tak strasznie.

Mrowka zazdroszczę ci tej energi do pracy ja ciągle tylko myślę co mam zrobic ale zabrać się nie mogę.

Nieznajoma odezwij się bo się o ciebie martwimy.

Karolinusia zdrówka życzę.

Więcej nie wiem co miałam odpisać
a wiem Alesia czy ty twojego syna posyłasz do szkoły od września jako 6 latka bo on chyba tak jak mój Miłosz z lipca jest??

Cześć Dziewczyny:-D
Karolinka musi z tego wyrosnąć, musicie przecierpieć.

Ja w brzuchu mam zawsze rewolucje na dźwięk budzika:-D więc od rana wiem, że wszystko oki:-) Nie mam pomysłu na obiadek, wczoraj robiłam picerinki i pomidorową. A dziś zero pomysłów

chciałam sobie zrobic gabinet piekności, nalałam sobie wody do wanny, wlazłam i poleżalam 5 minut bo zaraz Kurczak przyleciał i chcial mi myc włosy :szok:no nic pojde na wizytacje niedogolona :baffled:juz siedzi w mojej wannie a ja wylazłam i ide na kawke z mleczkiem :-)

dzis u nas wszawa pogoda niby cieplo ale siąpi.................

reklama
Hej!

Ja farbuje włosy co 2 miesiące od początku ciąży oczywiście farbą bez amoniaku i kolor wychodzi fajny:) teraz znowu nie odwiedziłam fryzjera przez 2 miesiące i grzywkę mam już na oczach :P bo też zauważyłam, że włosy szybciej rosną ale u mnie też bardzo wypadają :( poduszkę jak wstaje mam całą we włosach ..

Mamusiu synka dobrze, że Julek ma się już lepiej <przytul>

Marcia oby zapalenie pęcherza cię oszczędziło ty już nie potrzebujesz więcej przygód :P Robiłaś już posiew z moczu?

U mnie na obiad dzisiaj wczorajszy krem pomidorowy, od którego jestem uzależniona i tagliatelle z kurczakiem, boczkiem, brokułami w sosie śmietanowo- serowym zobaczymy co mi wyjdzie:P

Co do piernika :P to mam ochotę upiec ciasteczka piernikowe ma ktoś jakiś fajny przepis?

Karolinusia pogoda cie nie oszczędziła, wygrzewaj się i zdrowiej :(

Mnie chyba nie ma co złapać nawet bo z domu praktycznie nie wychodzę :( rano wstaje robię sobie śniadanie potem długo długo nic ... oglądam tv, coś czytam o 14 robię obiad o 16 lub później wraca mąż i w sumie dzień mija tak szybko..ale mało produktywnie :/Raz na ile pojadę na jedzeniowe zakupy i tyle.. jutro już zacznie się 27 tydzień ciąży

Jeśli chodzi o ruchy to moja Pola też jest dziwna jak byłam u rodziców to strasznie szalała ... przyjechałam do domu i jest o wiele bardziej spokojna sama nie wiem co o tym myśleć :/

Czekamy na wiadomości od nieznajomej ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry