Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młoda mamo - ja się pytałam jaka to szkoła, w sensie jaki kierunek? A możesz praktyki robić w ciąży? Nie ma przeciwwskazań?
Dziewczyny, nie piszcie o spaghetti, ja mogę się żywić tylko makaronami, powinnam we Włoszech mieszkać
Jaspis - o jak ci współczuję bólu głowy, mnie się duszno nawet w centrum handlowym robi, a u lekarza to już w ogóle masakra.
To wam jeszcze powiem, jak to wygląda z mojego punktu widzenia z mlekiem modyfikowanym - na początek i tak każdy lekarz, czy położna powiedzą, że lepiej karmić piersią, no chyba, że są przeciwwskazania. Mleko modyfikowane ma być odpowiednie do wieku, a jaka firma, to tak naprawdę wszystko jedno, bo i tak, żeby móc sprzedawać mleko modyfikowane muszą skład maksymalnie mieć zbliżony do mleka matki. Natomiast jeśli nastawiacie się na karmienie piersią, to lepiej tak naprawdę zainwestować w mleko rtf (czyli w buteleczkach) i mieć 2-3 sztuki na czarną godzinę, a w razie niepowodzeń z karmieniem dokupić puszkę. Mleka HA i AR powinno się wprowadzać przy określonych wskazaniach HA - alergia pokarmowa u starszego dziecka/rodzica, AR - podejrzenie refluksu. Mleka typu B. pepti, Nutramigen to w ogóle ostateczność, więc na pewno od nich nie należy zaczynać. Pewnie o czymś zapomniałam, ech ten mózg ciężarny:-)