kamaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Nie dam rady was nadrobić po tych kilku dniach!!!!
nawet z dzisiaj nie czytałam za dokładnie. Flower najserdeczniejsze życzenia!!!
Zauważyłam również, że mamy nową koleżankę. Witamy w naszym gronie.
Co do mnie to jakoś przeżyłam pogrzeb... :-(nie wiem jak... czuję się cały czas jak w transie... :-(
Całe szczęście bobas kopie, żadnych bólów też nie mam. Jedynie tyle, że przez 2 tyg tych stresów najpierw wagi nie zmieniłam..a teraz jeszcze mi spadła...
Jutro ide zrobić tą glukozę, morfologię i mocz.
Ana popołudnie umówiłam się z doktorkiem, żeby sprawdził czy wszystko z nami w porządku.
Postaram się doczytać co pisałyście, ale nie obiecuję, jeszcze dużo spraw mam do załatwienia.
nawet z dzisiaj nie czytałam za dokładnie. Flower najserdeczniejsze życzenia!!!
Zauważyłam również, że mamy nową koleżankę. Witamy w naszym gronie.
Co do mnie to jakoś przeżyłam pogrzeb... :-(nie wiem jak... czuję się cały czas jak w transie... :-(
Całe szczęście bobas kopie, żadnych bólów też nie mam. Jedynie tyle, że przez 2 tyg tych stresów najpierw wagi nie zmieniłam..a teraz jeszcze mi spadła...
Jutro ide zrobić tą glukozę, morfologię i mocz.
Ana popołudnie umówiłam się z doktorkiem, żeby sprawdził czy wszystko z nami w porządku.
Postaram się doczytać co pisałyście, ale nie obiecuję, jeszcze dużo spraw mam do załatwienia.
i dalej mam ochote na coś słodkiego 

więc są bardzo tolerancyjni) teście no wiadomo u nich na wsi to inaczej i jak się dowiedzieli to krzywe miny widziałam ale tez powiedziała teściowa że to nasza sprawa za co bardzo ją szanuję. Ja nigdy nie chodziłam do kościoła itp więc nie chce czegoś robić tylko na pokaz bo to bez sensu a dziecku chcę dać możliwość własnej decyzji. To tyle;p