Ewula_m
Fanka BB :)
Mamatek, ja po cc nie miałam jakiegoś strasznego krwawienia, obyłam się bez podkładu, coś tam się prześcieradło pobrudziło, ale to pierwszego dnia, zaraz po operacji i mi wymienili. Krwawienie ze 2-3 tygodnie trwało, a konkretne, jak miesiączka to może tydzień. Właściwie jak wróciłam po 3 dobach do domu, to te wkłady poporodowe nie były mi potrzebne, a zwykłe podpaski starczały.
Co za produkcja... Jednak wszystkiego nie przeczytam. Mlode śpi,a ja sobie leżę. Zamówiłam sobie zakupy z tesco na czwartek, a teraz wybieram sobie zdjęci do druku, bo mam spore zaległości.
Co za produkcja... Jednak wszystkiego nie przeczytam. Mlode śpi,a ja sobie leżę. Zamówiłam sobie zakupy z tesco na czwartek, a teraz wybieram sobie zdjęci do druku, bo mam spore zaległości.

Jak ogarnęłam co i jak z jazdą to tu zaczęli mnie wsadzać w auto i tak czasem też się po Wawce jeździło, bo teraz to mój się boi mnie wsadzić...
Napisałam prawdę...że na żadnym szkoleniu ani warsztatach nigdy nie byłam, dopiero wypełniając ją uświadomiłam to sobie
Trzeba nadrobić tyły