reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Pinki gratuluję udanej wizyty no i jaki synuś już duży. No i zakupy zaczęłaś już niezłe robić.

Kainkas ja mieszkam na węglinku okolice ul Gęsiej konkretnie na Jantarowej a ty gdzie?? Ja badania przestałąm robić w luxmedzie bo drogo i raz mi nr wycieli kazali na wyniki czekać tydzień a gdzie indziej na drugi dzień były teraz robię w diagnostyce dobre laboratorium dużo punktów pobrań i dobre ceny.

No ja się pochwale swoją glukoza: po 2h wyniosla 109. :-) jej a tak się martwiłąm. Szczególnie jak wczoraj poczytałam właśnie o objawach cukrzycy ciążowej. Mamatek mi się pić ciagle chce... a jakie marzenie o wodzie jak dzisiaj wypiłam ta glukoze!!!! Pierwsze co, to po 2. pobraniu krwi złapałam butelke i spoooro wypiłam :tak: także jednak nie ma co się martwić na zapas. Wieczorem jeszcze wizyta u doktorka mnie czeka...

Kiedy Wy to piszecie dziewczyny :szok::-D
Ja dzisiaj byłam u lekarza rodzinnego z tymi drętwiejącymi palcami i mam skierowanie do neurologa - podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka - czyli tak jak myślałam- pani w rejestracji jak zobaczyła, że jestem w ciąży to zapisała mnie do neurologa na ... jutro :tak:A powiem Wam ,że te palce bolą i drętwieją mi coraz bardziej.
Ja lubię liczby i suwaczek skopiowałam - poza tym widać bardziej na jakim etapie każda z nas jest :-) ( ja grzeję tyły ).
medzik - kawał chłopa z Twojego maleństwa
flower - widać , że kobieta na którą teraz trafiłaś z odpowiednimi kwalifikacjami i potraktowała Cię odpowiednio i poważnie
alesia - historia z tym chłopakiem co zginął - smutna . ale tak to jest jak rodzice chowają dzieci pod kloszem a te potem nagle poczują przypływ nagłej "wolności "
A talent synuś ma faktycznie :)
ozila - na zawał można by zejść jak się słyszy ile miałaś do zapłaty - dobrze, że zwroty masz
marcia - pomyśl, że mama daje w ten sposób znak , że myśli o Tobie
aneta - urodzinowe życzenia dla córci
monisia - ja tez biorę dopegyt ale 2x1, &&& za wizytę
agnis - kciuki za wizytę , a bombki cudne
megi pegi - pięknie napisałaś o tych kodach miłości :tak:

Kupiłam dzisiaj pierwsze prezenty dla córci - kolczyki i książkę :-)

Tak wypisujecie o zakupach dla maluszków a znacie firmę PRIMARK - dużo osób sprowadza z Irlandii i Anglii ciuchy z tej niedrogiej sieciówki a są one dobre jakościowo - dzisiaj dotarła do mnie paczka z bielizną, podkoszulkami i rajstopkami dla mojej córki - można je kupić na allegro oczywiście. Bodziaki po 7 sztuk za nieduże pieniądze można znaleźć.

Gratulacje udanych wizyt - tyk, którym nie odpisałam osobiście :-D

dziewczyny skończyłam robić buciki. Drugiego , razem z przyszywaniem do obu guziczków, robieniem krupnika i zabawą z Ignacem robiłam 2 godziny więc parę w jeden wieczór da radę zrobić.
Zaraz ogarnę foty i wam wrzucę.

no to wklejam buciki.jpg

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 92
reklama
alesia super te buciki! masz dziewczyno talent! :)

a ja sobie upichciłam "przysmak świętokrzyski" i się objadam.... ostatnio mam ochote na same niezdrowe rzeczy yhm.... :|
a tak w ogóle to zjadłabym "sernik z rosą" mmmmm mój ulubiony sernik :D

agnis ja też czytałam greya.... wszystkie 3 części w tydzień.... od rana do wieczora tak mnie wciągło :) teraz igrzyska śmierci czytam :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry