nieznajoma1991
Fanka BB :)
az się boję stanąc na wagę..
poczekam do wizyty, którą mam w poniedziałek
ciekawe ile znowu przytyłam.
poczekam do wizyty, którą mam w poniedziałek
ciekawe ile znowu przytyłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc wysyłam ile zdążyłam napisac wczesniejMegi Pegi miałam podzielić się opinią odnośnie kosza Mojżesza, to się dzielęDziś do mnie przyjechał. Zamawiałam na Allegro, o taki: Kosz Mojżesza Clair De Lune Tippy Tumble Nowy FV (3729381645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sam kosz podoba mi się wizualnie i wydaje mi się być dobrym rozwiązaniem, jeśli chcesz mieć pod ręką dziecko w różnych miejscach domu. Kosz może służyć zarówno jako nosidełko, jak i leżaczek/łóżeczko, ale tylko dla niemowlaka. Dla nieco większego dziecka, które jest cięższe i bardziej ruchliwe, taki kosz wydaje się już być mało stabilnym rozwiązaniem. Kosz jest lekki i estetyczny (ja lubię wiklinę, więc bardzo się mi podoba), ale materac i bawełniane wykończenia mogłyby być faktycznie nieco lepszej jakości. Tak jak jednak wspomniałam, jest to rozwiązanie przejściowe i w wielu sytuacjach sprawdzi się (np. jesteś w kuchni, gotujesz obiad i chcesz żeby dziecko spało w pobliżu, lub jeśli łóżeczko nie stoi bezpośrednio przy Twoim łóżku w sypialni). Nie zapłaciłam fortuny za ten kosz, zatem zostawię go i zobaczymy jak będzie się sprawdzał w praktyce.
Póki co oczywiście bardzo spodobał się kotu, który od razu postanowił się w nim zdrzemnąć, z czego nie jestem zadowolona. To oznacza, że kot będzie próbował w przyszłości zawłaszczyć dla siebie także wózek i łóżeczko, a chciałabym tego uniknąć z różnych względów, głównie higienicznych... No cóż, tak to już jest z kotami
Dziewczyny ja dziś nie dam rady więcej napisać. Wpadłam tylko, żeby napisać o tym koszu. Może jutro znajdę więcej czasu i odniosę się, zwłaszcza do postów dzielnego Koreczka, bo mnie bardzo poruszyły.
ale prezent kupiony i mam wizję na prezent pod choinkę! więc jest dobrze.
coś mnie napadło normalnie nie mogłam się oderwać!