Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i mam czas na zaplate to 9grudnia A co do czapeczki to macie zamiar ubierać latem, bo ja już nie wiem, co 2 dziecko u nas bez czapki latem. W sumie leży dziecko w wózku i i tak te czapki przeszkadzają![]()
ojj ja tez słyszałam,ze drugi trymestr jest taki bardziej aktywny i przybywa energia.
Ale po sobie tego nie widzę, chce mi się ciągle spać, i mało co robię![]()
Dziewczyny u nas nie kupuje się prezentów na Święta domorosłym, ale zawsze mam problem co kupić mamie bo ma na imię Ewa i zawsze chce coś jej kupić na imieniny. Całe życie zapominali o jej imieninach, wiec teraz chociaż ja pamiętam. I może podpowiecie mi jakiś drobiazg, bo to nie ma być coś mega dużego i drogiego.
ja od rana dekorowałam pierniki i teraz patrzę a moje nogi to 2 balony... takie mam spuchnięteteż tak macie?
Mamusiasynka, Ewa - ja też ani jednego ciuszka jeszcze nie kupiłam...Wszystko dostałam..Teraz siostra dzwoniła, że kolejny kocyk znalazła i czeka już do odbioruJa bardziej już myślę o tych większych rozmiarach... No ale młody niech się najpierw urodzi
![]()
Mloda mama pierwsze slysze o jakiejs krzywicy. Nigdy malej zadnej witaminy nie podawalam. Zaden lekarz ani polozna tez nic nie mowily. Zalecily tylko ze moge raz dziennie lyzeczke tranu dawac na odporonosc. Teraz tez nic podawac nie bede.

Udanych urodzin jutro :-)