Pinki – Wytatuowany koleś na motorze, ułaaaa ;-) dużo ma tych tatuaży? Ja mam jeden, ale myślę o kolejnym, a mam motyla z winoroślami na łopatce i po ciąży myślę żeby go jakoś rozbudować i może pokolorować, bo czarno biały jest…chciałam teraz, ale nie wiem czy można w ciąży i ciekawe czy nie zaboli jak to skóra wrażliwsza. Zaraz zadzwonię i zapiszę się na 16, bo dentystę mam na Gocławiu, a mój akurat w te okolice o tej jedzie i zobaczymy co tam w paszczy się kryje

Ja to nie wyobrażam sobie herbaty czy kawki bez cukru, nie ma takiej opcji! Może być miód, ale musi być cokolwiek albo cukier albo miód, albo jakoś słodki smakołyk do tego żebym mogła to na spokojnie wypić.
Koreczek – nie martw się na zapas, bo szybciej osiwiejesz!

Poczekaj do wyników i zobaczysz czy dobre czy niezbyt, ja trzymam &&& za dobre! Pozytywne myślenie to podstawa
Nikusia – jak już wyremontujemy to pokażę zdjęcia przed i po jaka kolosalna różnica będzie. Mieliśmy teraz równolegle brać się za łazienkę, ale za 22 dni wigilia to trochę nie bardzo, bo to na pewno dłużej się zejdzie. Jeeej, już za 22 dni?! Uświadomiłam to sobie jak przeczytałam, oh my god!
Mrówka – na partyzanta hahahaha

Uśmiałam się, ale dokładnie tak jak piszesz! Najgorzej to ta podłoga, my mamy jasną klepkę i niesie się białe po pokojach, weź to codziennie myj, kurcze blaszka…podnoszę nogę do góry, a tam spód kapcia cały biały
Ewa86 - ja właśnie tego nie ogarniam szczerze mówiąc, jeszcze wcześniej Zbyszek wołał do pomocy, żebym coś zrobiła, a teraz to co mogę robię i więcej nie mam siły, muszę się położyć
Aaa znowu wygrałam w ostatniej sekundzie licytacje na allegro ciuszki za grosze, ale zaciesz i jaaaaka radość! Hehehe
:-):-):-)
Dziewczyny, jaki macie pomysł na prezent mikołajkowy dla faceta? Mój lubi whisky Jack Daniells tak myślę może o tym i do tego szklaneczki…mmm napiłabym się z colą, ale niestety trzeba będzie jeszcze kawałek czasu poczekać