Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wczoraj na kolacje robiłam ruskie.. stolnice normalnie szkoda chować ostatnio..
no chyba, że sprawdzona ekipa wchodzą raz raz zrobią, zamontują co trzeba i git...ALE WE WŁASNYM ZAKRESIE
chyba nie dałabym rady!

... ale przynajmniej wywołane...bo od tamtej pory cykamy cykamy, dysk już pęka w szwach ale żeby wywołać 
ale może jakoś przetrwamy....
mąż się śmieje, że i tak po porodzie okaże się, że czegoś nam brakuje ...no ale tego się nie da uniknąć no...No co Ty tam ostatnio tylko wpadam i daje znać, że żyję, że wszytko u nas oki. Głównie pisze tutaj.Jagna – To Ty na dwa fronty jedziesz i masz czas na odpisywanie?Podziw, ja momentami tu ledwo wyrabiam, tyle stron nawalone…a dwa fora…oj nie, nie dałabym chyba rady
Co do zaćmy ciążowej nie dość, że nie ogarnęłam zaawansowanej edycji (a już swoje tu wysiedziałam i wypisałam no kurde
) to jeszcze miałam wstawić zdjęcie mojej kuchni na dzień dzisiejszy i zapomniałam. Wstawiam teraz, o tak o wyglądają kuchenne rewolucje na Chomiczówce
Zobacz załącznik 596930
I weź tu człowieku obiad zrób![]()
Anetka leż i po maratonie odpoczywaj. Super że Michelle zadowolonaGratuluje studniowek i udanych wizytdziewczyny co dzis glukoze robily mam nadzieje ze juz ok
jak dobrze ze ja nie mam takich badan bo po tym co piszecie to niezbyt przyjemne
My juz po 2 dniowych urodzinkachtutaj pare foteczek
Zobacz załącznik 596957Zobacz załącznik 596958Zobacz załącznik 596959Zobacz załącznik 596960Zobacz załącznik 596961Zobacz załącznik 596962Zobacz załącznik 596963Zobacz załącznik 596964Zobacz załącznik 596965Zobacz załącznik 596966
Jakos sie udaloMichelle zadowolona a to najwazniejsze
Ja jestem padnieta... Cos mnie pochwa boli... Jak przed porodem... Wiec dzisiaj leze i nic nie robiewogole strasznie zmeczona jestem
w końcu to jej święto było.
Z a godzinkę po młodą, ciekawe co dziś robili i czy byli na spacerku???