reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Katrine sprawdzona już jesteś, teraz możesz pobierać opłaty :-D
Mamusia synka co się stało?
Piękna pościel mi przyszła ta 17 el w żyrafę i wcałe nie jest tego tak dużo:-) Ależ mam radochę!
Kurier mi powiedział że na końcu świata mieszkam... się pytam jak na końcu świata jak na samym rynku a on miał problem tu trafić?:O

Ostatnia edycja:
reklama
Brrr moj plot ma z 80cm.... Lada chwila go widac nie bedzie... :(
ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 36
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
Moja prezentacja trwała ponad 3 godziny ( pisałam w tym długim poście ale pewnie nie zauważyłaś ) - piekliśmy bułki , robiliśmy masło, lody sorbetowe, 2 soki ( pietruszkowy i pomarańczowy) , placki ziemniaczane, zupę, warzywa i kurczaka na parze , surówkę z marchewki i chyba to już wszystko

kamaa ja sobie tatuaż zrobilam majac 18 lat na łopatce i do tej pory bardzo mi się podoba :tak: i caly czas się zastanawiam czyby sobie jakiegos drugiego nie zrobic…;-)

katrine Tez by mi się takie zdolności przydaly, to przy najbliższej okazji o moich kurierach tez pomysl ;-), bo do mnie maja jakies 6 paczki przyjsc hehe

secreto piekne one nie sa, ale mysle ze jak do szpitala to w sam raz. Kupilam jedna taka jasnorozowa w czarne i szare paski i jest na guziki a kosztowala tylko 25zl. Tylko problem był taki ze już były same pojedyncze sztuki, bo tak to bym kupila 2, ale była tylko jedna L juz.

Ewula, secreto Ale mi zrobiłyście smaka na szpinak! Dzisiaj już nie zrobie, bo obiad już prawie gotowy a wieczorem mamy szkole rodzenia, ale jutro na pewno zrobie tagiatelle z szpinakem!!! :tak:

marcia30 to dobrze, ze masz same dobre wiesci z wizyty!!! :-D my na prezentacji mielismy i sniadanie i obiad i jeszcze deser wiec na pewno sobie pojesz! ;-) U nas trwala chyba 2 albo 3 godziny.

mamusia synka co się stalo?

hej
mamusiu- co ta tesciowa przeskrobała?
aneta- fajnie zw paczka sie znalazła
fajnie z kolejne glukozy zaliczone
zdrówka dla chorowitkow małych i dużych

a ja wyprawki jeszcze nie mam kompletnej, w styczniu sie zajme

katrine-niezle z tymi kurierami

byłam dzis na usg nerek- zastoje w obu nadal sa po 4 i 5 cm. i ortopede nawiedziłam, powiedział, ze absolutnie zadne sn, napisał zaswiadczenie ze koniecznie powinnam miec cc. a ja chciałam normalnie urodzic
xembarrassed.gif.pagespeed.ic.s4Zdpb1sIJ.webp

pogoda paskudna, dola łapie

Patrząc na Anety zimę, to jakim prawem narzekam na 2 cm warstwę śniegu? I na blisko -1 ponizej zera:confused:

Mamusiu synka, nie denerwuj sie, odetchnij głęboko.... taaa sama dzisiaj jestem mocno rozdrażniona:baffled:

reklama
Do góry