reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ludzie potrafią być wredni i to czasem najbliżsi:no:. Ja to tylko zastanawiam się czy robią to nieświadomie czy specjalnie:confused:
Ja nie zapomnę teściowej tego co powiedziała najpierw jak dowiedziała się że to chłopak, a potem jak będzie miał na imię. Nigdy jej tego nie zapomnę!
Z kolei moja mama o nic nie pyta, tylko czasem jak dzwoni lub ja dzwonię to zapyta przy okazji jak ja się czuję...:-(

jagna teraz też była ta promocja w tesco, ja co prawda kupiła mniejsze opakowanie 1 i mniejsze 2 ale jak będzie jeszcze ta promo w tesco to chyba kupię.

Jaspis a może ona ma jakas traume z mlodosci z Grzegorzami? Może ja ktorys w dupe kopnął?:-D

reklama
Teraz jeszcze jest jakieś 400 punktów do tego. Mam zamiar kopić tą pakę:-D
Jaspis u mnie wszyscy się cieszą, na wybór imienia też nie patrzą. wszyscy się modlą co by zdrowe było. Bo po bratanku to wszyscy drżymy i jestem skłonna krocie zapłacić za usg jak to pomorze.
W piątek o 20 na TVN Saga Zmierzch. Przed Świtem 1cz.

Agnis lubie, nawet książkę przeczytałam. W sumie lubię czytać i to wszystko. Z takiej tematyki jest fajna "Mroczna saga". wyślij mi na prywatny e-mail, to Ci prześlę 2 tomy, co prawda środkowe ale się połapiesz, bo każdy o czym innym.
Właśnie bym rozwaliła Celinie ucho, nitka z ręcznika się o kolczyk zahaczyła. Na szczęście się odpioł.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.. nie ma mnie bo i ja chora i mała chora.. mąż wziął chorobowe bo nie wyrabiałam... byłam dziś u gin i wszystko wyzamykane ładnie.. kość ogonowa mi pęka ostatnio chyba normalnie!

brzuch pobolewa więc mam się oszczędzać.. i mam zrobić glukoze, coombsa i coś tam jeszcze..
zdj małej nie mam bo ciągle ucieka na usg twarzą w łożysko..

jestem u teściowej bo tu się rozłożyłyśmy obie i dopiero jutro wrócę do domu...ide lezeć bo głowa mi pęka..

3m się bez bólów i skurczy!

Dziewczyny czy tak wyglada wysypka po 3dniowce???
ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
I do tego wypieki na polikach???
Bo goraczki juz nie ma od 3 dni a nagle takie cos sie pojawilo :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 48
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 46
Ja z Patrycja tez jestesmy fankami zmierzchu:-D Nawet bylysmy na maratonie jak wchodzila cz. 1 przed switem. Maraton trwal 12 godzin zaczal sie w sobote ok 21 a wrocilysmy w niedziele po 9 . Ledwie wytrzymalam na tym maratonie ale bylo warto.

Anetka, a co było pierwsze wypieki?? I czy one wyglądają jak by ktoś spoliczkował dziecko albo skrzydła motyla?? Bo jak cos to to wygląda na rumień zakaźny, niegroźne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry