Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewa86 skoro chciala zeby bylo napisane tak jak ona chce to kurde po co zawracala gitare....
i stala ta ciezaróweczka przy starszym facecie...podeszla reporterka do tego siedzacego faceta i pyta go czy ustepuje miejsc kobietom ciezarnym, a on: tak oczywiście zawsze
a reporterka na to: to dlaczego ta pani stoi? a ten że jej nie wizial! a ta stała przed nim!! No taka uprzejmość w PL!
Żeby teściom tak przestawic...ale nie miałam na to ochoty w dniu pogrzebu taty... szkoda że z inej okazji nie przyjechali..

A co do uprzejmości wobec ciężarnych to jak się trafi, ale ogolnie ludzie zawsze udają ślepych, zamyślonych itp. itd...
, potem jak już się przeciągnie to zawsze mówi: podrap mnie po plecach, a ja taka durna i zawsze go drapie nawet jak jesteśmy spóźnieni bo inaczej to on nie wyjdzie z łózka;-) tak sobie mnie urobił..ech
. A co do tych wypowiedzi "życzliwych", to też nie masz lekko. Wg powiedzenia "Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził"
tymi bucikami
a mała zdąży je wszystkie założyć? Ale z drugiej strony rozumiem Twoją mamę, nie może się doczekać wnusi
i co? Jeszcze tego samego dnia zjadłam czekoladke o herbacie nie wspominając 

już wole remonty w domu robić i z młotkiem biegać

Jak mi się przypomni to dopiszę, tymczasem idę powiesić pranie i zająć się obiadem