reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja lozeczko mam po sobie :tak:
W dobrym stanie :tak:
A na wozek to mój maz w tym tygodniu prowadzi dodatkowe kursy dla młodzieży (jest nauczycielem przedmiotó elektrycznych w technikum), i tak grosz do grosza jakos tez uciułamy, zwłaszcza ze mamy jeszcze 2 kredyty...

reklama
u mnie nic w pracy nie dają tylko paczki dla dzieci na mikołaja`za 80 zł :D mój P też nie dostanie bo ma firmę..
ja też ostatnio przeżywałam i stwierdziłam, że ciężko jest rodzić dzieci w Polsce 0 wsparcia ze strony rządu;/ tylko wszystko odbierają a ceny kosmiczne... i jeszcze gorzej jak trzeba wszystko samemu :(

Ja się staram ćwiczyć Kegla w miarę regularnie od skończenia trzeciego miesiąca, i efekt jest naprawdę mega! Zawsze latałam co pięć minut do toalety, po każdej szklance wody, bo już nie mogłam wytrzymać... a teraz niby w ciąży, ale zupełnie przestałam czuć, że mam pęcherz. Wręcz przypominam sobie czasem, że już pół dnia nie byłam w toalecie, i dopiero idę, chociaż staram się częściej, żeby jednak przepłukiwać wszystko regularnie. A piję mnóstwo. Więc bardzo, bardzo polecam regularne ćwiczenia, wystarczy chwilka dziennie, a po miesiącu-dwóch są świetne rezultaty.

U nas tylko paczka dla dzieci na święta była a bony to już nie pamiętam kiedy dostaliśmy - u męża w zeszłym roku na Wielkanoc dali coś koło 300 zł o ile dobrze pamiętam i zniżki w sklepach poszczególnych.
Mięśni Kegla też systematycznie nie ćwiczę - jak mi się przypomni wieczorem w łóżku jak już leżę - to chwilkę a też powinnam :)
masiosia - zdrówka dla Ciebie i dla Julka
marcia - spr pocztę :)
mamusia synka - uważaj na siebie a kapustę to ja już wczoraj pałaszowałam z córką
agnis - jaka Ty żartownisia jesteś ( chodzi mi o choinkę i o wcześniejsze kawały) chyba masz fajne poczucie humorku a z tą energią to tylko nie przesadzaj
nastka - jak mieszkałam z rodzicami ( jeszcze za podstawówki) to też była taka w oknie siedząca i wyobraźcie sobie kiedyś byliśmy u cioci na imieninach a tam pukanie do drzwi - mojego taty kolega z pracy przyszedł coś załatwić - skąd wiedział gdzie jesteśmy i skąd znał adres cioci ???? - od sąsiadki z okna - że też ona wiedziała gdzie my poszliśmy i znała ich adres ????!!!!
flower - to ja pisałam o piankowych ale klockach nie puzzlach - w smyku kupowałam więc raczej sprawdzone , a na promobaby zaglądam - dzięki :)
ewa - kciuki za wizytę Franka
kamaa - &&&& za wizytę
nieznajoma - super wieści z wizyty :)
megi pegi fajny ten wasz proboszcz :) a dobble to świetna gra - nasza córka dostała w zeszłym roku pod choinkę - to i my dorośli się świetnie bawiliśmy - podobno pędzące żółwie są też fajne i dla dzieci i dorosłych a fajnie spędzić czas z dziećmi przy fajnej grze :)
jaspis - głowa do góry może to tylko jeden z tych gorszych dni masz przed sobą co?? a serce i miłość jest najważniejsze - pamiętaj :)
ewula - u nas też podział rół jest kto co robi na święta - porządek musi być a co :)

Secreto, no niestety - rząd nie pomaga, tylko przeszkadza. A im dalej, tym gorzej :/ Ale żeby nie było - da się żyć. Tylko trzeba liczyć wyłącznie na siebie.

U mojego Męża dają bony do sklepów za 300 zł. Także Wasze tysiące to dla mnie szał :)

Ja tez cwicze jak mi się przypomni :szok:
No teraz:-D

Susi - tak lubie żartować, hihi ale to dobrze bo bym zwariowała wtym pokręconym świecie. Ot taka chyba moja metoda na stresy i przeciwności losu:tak:

Mi te ćwiczenia, dopiero robione około miesiąca też bardzo dużo dają i teraz mogę kaszleć do woli ;)

Bony bonami, ale podstawa beznadziejna, a jeszcze cała góra w firmie ma podejście w stylu ciesz się i dziękuj że w ogóle pracę masz... No ale cóż, doskonale wiedzą jak wygląda rynek pracy po chemii...

reklama
Zjadłam tyle tych udek z kapusta i ćwiartkami że zaraz pekne! Mam nadzieje że zgaga mnie ominie:-)
Ja jeszcze nie ćwicze Kegla hm jakoś o tym zapomniałam...
Mój w pracy może dostanie jakieś drobne z okaji Świąt ale u mnie odpada bo na L4 się nie dostaje...
Co do wyprawki to ja dostałam sporo rzeczy od rodziny ale wiadomo że wszystko za free nie może być a jeszcze remont mam. Oby mały miał gdzie spać i było mu ciepło:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry