U nas tylko paczka dla dzieci na święta była a bony to już nie pamiętam kiedy dostaliśmy - u męża w zeszłym roku na Wielkanoc dali coś koło 300 zł o ile dobrze pamiętam i zniżki w sklepach poszczególnych.
Mięśni Kegla też systematycznie nie ćwiczę - jak mi się przypomni wieczorem w łóżku jak już leżę - to chwilkę a też powinnam

masiosia - zdrówka dla Ciebie i dla Julka
marcia - spr pocztę

mamusia synka - uważaj na siebie a kapustę to ja już wczoraj pałaszowałam z córką
agnis - jaka Ty żartownisia jesteś ( chodzi mi o choinkę i o wcześniejsze kawały) chyba masz fajne poczucie humorku a z tą energią to tylko nie przesadzaj
nastka - jak mieszkałam z rodzicami ( jeszcze za podstawówki) to też była taka w oknie siedząca i wyobraźcie sobie kiedyś byliśmy u cioci na imieninach a tam pukanie do drzwi - mojego taty kolega z pracy przyszedł coś załatwić - skąd wiedział gdzie jesteśmy i skąd znał adres cioci ???? - od sąsiadki z okna - że też ona wiedziała gdzie my poszliśmy i znała ich adres ????!!!!
flower - to ja pisałam o piankowych ale klockach nie puzzlach - w smyku kupowałam więc raczej sprawdzone , a na promobaby zaglądam - dzięki

ewa - kciuki za wizytę Franka
kamaa - &&&& za wizytę
nieznajoma - super wieści z wizyty

megi pegi fajny ten wasz proboszcz

a dobble to świetna gra - nasza córka dostała w zeszłym roku pod choinkę - to i my dorośli się świetnie bawiliśmy - podobno pędzące żółwie są też fajne i dla dzieci i dorosłych a fajnie spędzić czas z dziećmi przy fajnej grze

jaspis - głowa do góry może to tylko jeden z tych gorszych dni masz przed sobą co?? a serce i miłość jest najważniejsze - pamiętaj

ewula - u nas też podział rół jest kto co robi na święta - porządek musi być a co