Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

śmiało możesz brać..

Oj tam pewnie nie bawili się jak ja z bratem, nie lali się;-) a to jest już zgodnieJagna, a kto mówi, że zgodnie się bawili?Ale jakoś dali radę i się nie pozabijali
![]()
Moje dziecko samo obsluguje kompa ma 2 strony z grami gdzie może grac do woli (minimini i gry dla dziewczynek). Jak chce to sama włączy kompa, zadzwonić też umie z komórki, ale to to juz uczyliśmy, specjalnie dla niej mam zdjęcie danej osoby przy numerze.co do tabletu to my we wrzesniu przy kazji zmiany telefonu wzielismy i jest bardzo przydtny i wygodny własnie w czasie jazdy, miałam go w szpitalu mozna filmy oglądać, jak leżałam to miałam necik ni nie musiałam wstawać.
My ogólnie córe tez chowalismy bezkomputerowo no może czasem jakąś baje oglądneła. Ale ostatni sami ja troche samdzamy do gier bo niestety żyjemy w komputerowym swiecie i chcemy bo troszkę kompa opanowała aby myszkę wyczuła, nie bała się.
Ale niemamy problemu a nawet ja trza to tablet słuzy jako nagroda lub kara. Ważnajest tu piecza rodzicielska i aby niestał sie narzedziem zastepujacym czs z rodzicami bo łatwo dac tableta lub komp i mieć czas dla siebie bo dziecko sie zajmie.
A mała lubi własnie planszówki bo gramy razem i to ja cieszy, pod chciałaby tąRAVENSBURGER GRA LA CUCARACHA - TV - KURIER!!! (3789149217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co do szyjek to moja sie nawet zamkneła lekarz powiedział, że trzyma jak złoto. a było 5 mm rozwarcie przy dole
ech jeszcze chciałam cos napisac jednak musze zapisywać.
Gatuluje udanych wizyt i tak ładnie rosnących dzieciaczków
Ja widzę grupęGratuluje dobrych wieści z wizyt.
Ja też uwielbiam zdjęcia w formie papierowej. Wczoraj wybrałam zaległe do wywołania i wyszło niespełna 300 sztuk, myślałam że więcej będzie. No i muszę albumy zamówić, ale to już po następnej wypłacie i potem będę układała cały dzień - uwielbiam
Ja na grupie na fb tez nic nie widzę mimo ze jestem dodana, ba nawet jako administrator :/