reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

My jedziemy na większe zakupy jutro. Może cos rodzicom kupimy.
Ja dla meza prezent mam a dla synka - maja dojść pocztą....KATRINE gdzie moje paczki??? :-D

I jutro tez ubieramy choinke :-)

reklama
U mnie też w tym roku przygotowań brak... Jedziemy do moich rodziców na święta. :tak:
Prezenty kupione (już dawno, bo rozkładałam na raty) i prawie wszystkie zapakowane... Kupię tylko jeszcze z kilo bigosu dla mężulka, bo ostatnio zasmakował mu taki gotowy z Piotra i Pawła i konieczni go chce :-D No i jakieś słodycze na stół i tyle :tak:

Mi udało się wczoraj dołączyć do grupy na FB :tak: Super, że jest zamknięta, bo zawsze spokojniej można popisać... a nie połowa znajomych patrzy co tam piszemy ;-)

Kobietki ile tak procentowo macie już kupione z wyprawki? Ja mam ciągle wrażenie, że mi wszystkiego brakuje :baffled:

Ostatnia edycja:
my ogarnietą chete juz mamy z najwiekszego syfu :) okna umyte, szafy, komody tez :) uszka juz mam ulepione :) choinke ubieramy w przyszla niedziele :) a potem to dzien przed wigilia bedziemy gotowac :) za duzo tego nie ma wiec luz :)

A ten biustonosz do karmienia taki potrzebny jest bardzo? Bo chce zredukować moja liste zakupów tylko do tych potrzebnych rzeczy itp :cool:

Nie jest niezbędny. Ale przydaje się bardzo na początku szczególnie - kiedy dziecko często je. Szczególnie jak się musi jeszcze wkładki lakt. nosić.
Ale i zwykły da radę. Można też zwykły przerobić - są w internecie poradniki, w jaki sposób zrobić biustonosz do karmienia :)

Ja nie sądzę, żeby fb jakoś zdominowało forum. Tam ni ma klimatu ;) Nie ma suwaczków, nie da się odpowiadać na raz na kilka wątków. Tu jest fajniej :)

Ewa86, o to to to! własnie nie ma tego klimatu:no:

Oj zgage mam juz drugi dzien, non stop... A Koza mnie tak kopie nózkami po żebrach, ze aż czasem zaboli:confused2: Lezy główką w dół, ale chyba jakoś tak na boku :confused: ciekawe... :eek:

Hmm... ja nawet nie pomyślałam o tym biustonoszu...
Jednak jeśli się da przeżyć bez niego to odpuszczam....
Moich też raczej nie przerobię bo są bardzo grube :-p
... ale co tam dam radę :-D

Mi także się wydaje, że FB nie pokona forum... No i ja już się gubię... nie wiem gdzie teraz mam i co czytać...
Tu ciężko nadgonić, a co dopiero w dwóch miejscach :-p
Tam jedynie szybciej dowiemy się o maluszkach, które przyszły już na świat (przynajmniej tak obstawiam) :-)

Hmm... ja nawet nie pomyślałam o tym biustonoszu...
Jednak jeśli się da przeżyć bez niego to odpuszczam....
Moich też raczej nie przerobię bo są bardzo grube :-p
... ale co tam dam radę :-D

Mi także się wydaje, że FB nie pokona forum... No i ja już się gubię... nie wiem gdzie teraz mam i co czytać...
Tu ciężko nadgonić, a co dopiero w dwóch miejscach :-p
Ja pierwsze co, to czytam tutaj, później na fb :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry