reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
jestem, byłam u siostry na kawie po przedszkolu :-)

Powiedzcie mi jak to jest: butelka TT kosztuje 19 zł a druga TT ta sama pojemność 44 zł...................i czemu? Czy one sa z czegoś innego zrobione?

Spać mi się chce, ta koleżanka, która w nocy urodziła mnie zasmuciła bo dziecko leży w inkubatorze, niby duże a dostało tylko 3 pkt, odruchy nieprawidłowe lub brak...............ehhhh

Mrowka super ze wsio dobrze na wizycie :-)

jestem, byłam u siostry na kawie po przedszkolu :-)

Powiedzcie mi jak to jest: butelka TT kosztuje 19 zł a druga TT ta sama pojemność 44 zł...................i czemu? Czy one sa z czegoś innego zrobione?

Spać mi się chce, ta koleżanka, która w nocy urodziła mnie zasmuciła bo dziecko leży w inkubatorze, niby duże a dostało tylko 3 pkt, odruchy nieprawidłowe lub brak...............ehhhh

Mrowka super ze wsio dobrze na wizycie :-)

jejku, ale bedzie dobrze z bobasem? :szok:

Witajcie :)
teraz trzeba sie rozdwoic i byc i tu i na fb :P zeby nic nie przegapic hehe:P

z tym bobrem to dowaliłyscie hha :P az sie uśmiałam

hmm ktoś pytał o wkładki laktacyjne z babydream ja ich używam i narazie nie narzekam :)

Zdrowia dla wszystkich chorych ;))
Gratulacje udanych wizyt i wyników.
i Trzymam kciuki za następne ;)

Mnie kiedys w maliny wpuscili... Dostałam 50 zł i mysle kupie cos dla dziecko, patrze na butelki i zwykla butelka taka wieksza troche no ładna itp, patrze na cene 15.99 zł, no dobra wezme ją. Baba zeskanowała kod kreskowy a tam cena 40 zł :szok: kłociłam sie, ze jak jest naklejona cena to czemu z klienta kretyna robi i skanuje kod kreskowy? No nie do przesady, takie cos juz jest karygodne, sama pracowalam w sklepie i sie uczyłam w tym zawodzie. Musiała mi sprzedac za te 16 zł:no:

reklama
Mamusiu będzie dobrze z dzieckiem koleżanki.
Co do cen w sklepach, to rożnie bywa, ale muszą sprzedać za taka jaka jest na ceówce. Dlatego tesco ma elektroniczne cenówki, i już nie ma błędów z cenami, a szkoda, bo nieraz można było kopić coś dużo taniej z błędów sklepu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry