Witajcie, przpepraszam ze sie wczoraj nie oddzywalam ale sil nie mam wcale... przeczytalam ale ciezko bylo mi doczytac.... rano wczoraj zawiozlam Julka do szkoly a potem pojechalam do rsstauracji I mielsimy jechac z.m dompolskiej ksiwgarni na north ale zalatwialiamyntez inne rzeczy I sie nienwyrobilismy...a szkoda, bo chcialam szwagierce ksiaKe kupic ; ( jak przyjechalam o 8 to m o 10 mnie budzil...zasnelo mi sie...
Znkllei jak wracalam z Julkiem po 4 to zasnal mi w aucie, w domu sie rozbudzil na 10 min I zasnalnspowrotem..... o 6 20 sie rano obudzil.... mysle, ze.to jeszcze po chorobie regeneruje sily..... wogole od paru dni jwst taki zamkniety ... nawet z m nie rozmawia jak.zawsze..... nie wiem czemu ; (
Ja tez uwielbiam xzerwone paznokcie, jak peacowalam co 2 tyg chodzilam na hybrydowy I b sobie chwale...nie lubie tipsow ani zeli.... mialam teraz isc ale szczerze to mi sie nie chce.... jssli gdzies pojedziemy to musz sobie zrobic ale to w pon pojade rano, tu na kazdym rogu jest po 5 salonow...
Z autem byl dzis mechanik patrzec, cala klapanod bagaznika I bamber.... zglosilismy do ubezp bo tefo kolesia ubezpieczenie to jakis przekret I babka rzucila m sluchawka.... naszczescie mamy dobre ubePiexzenie.... zawsze sie klocilam z.m po co tyle placimy, to teraz juz wiem.... mielismy wczoraj nerwy przez to wielkie...ale mam. Adzieje, ze juz ok....