reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Katrine dla pocieszenia ja nie wiem jak to mozliwe ale amerykanie nie myja okien.... mam sasiadow co chyba nigdy tefo noe robili.... I kolor ich okien jest mleczny.... jak byl u nas gosciu myc okna to patrzyli sje jak na jakiegos kosmite.... takze jakby jakies wyrzuty Xie lapaly to ponysl o moich sasiadach
....

reklama
haha mój chyba nie olał bo cały czas mnie masakrował jak przecierałam, a na siusianiu to chyba by się bardziej skupił ;) eee ja tylko w salonie, bo się siedzi codziennie i taaaaki syf- całe 10 minut mi to zajęło, a leżakowałam potem przez godzinę :-D Reszta sobie brudem zarasta :)
zagniotłam ciasto, wyjęłam foremki, idę pierniczki wycinać taralalala

ksiądz był, posiedział może z 10 minut i poszedł dalej-tak więc szybko i po bólu:happy2:
Ja upiekłam dziś kopertki z ciasta francuskiego wypełnione farszem z jabłek z cynamonem, polałam je po wierzchu czekoladą - wyszły super :-) a w najbliższych dniach to czekają mnie kuchenne rewolucje...ciasta,pierniczki,sałatki,dania na święta...już mnie kręgosłup boli na samą myśl...

mrowkaa, u mnie pierogi ruskie i z kapusta i grzybami zrobione- po jakies 180 szt, i uszka tez gotowe- ok 140 szt.
jeszcze tylko łazanki, grzybowa, barszcz, karp smazony, karp w galarecie, ze 3 rodzaje sałatek i kilka innych rzeczy do zrobienia...

aha, jeszcze teść ze złamana noga wyladawal dzis w szpitalu...

Tehawanka, macie łazanki na Wigilię? O ja!!! Przyjeżdżam do Was na Święta :)

Mąż ma wychodne, więc sama siedzę cały dzień. Robaki już od pół godziny śpią, idę się wykąpać i pod kołderkę - jeszcze muszę trochę popracować...

A ja leze i ogladam na tvn style historie porodowe i sie denerwuje bo te baby jakies durne ....baba jest w 40t5d ciazy i lekarka powiedziala ze nie dadza jej przekroczyc 42 tc i jak nic sie nie zmieni to moze miec cesarke a ta w placz jakby jej powiedzieli ze cos z dzieckiem nie tak ......

dziewczyny 50 stron do nad robienia miałam wybaczcie,ze nie odpisze każdej z osobna ale nie jestem w stanie
oszczedzajcie się kochane nie szalejcie z tymi oknami i z wypiekami za mocno żebyście nie musiały latać po lekarzach w czasie świat albo IP!!!!
masiosia jak dobrze ze nic ci sie nie stało!!!!
agnis jaki ten twój maz kochany i wyrozumiały jeśli chodzi o wigilię u rodziców
ignem uważają na siebie może tak mocno się nie obciazaj
Ewa zdrowia dzieciaczkom życzę
nikusia &&&& zaciśnięte super zalatw ten mandat tak żeby trafił do kosza
mamusia synka super ze synek wytrwał na wycieczce
Aneta piękny mis i pazurki
mrówka podrzucie mi ciastek do szpitala!!!!
Życie tu płynie zupełnie innym rytmem . w domu nie miałam czasu na drzemki w ciągu dnia a wczoraj i dzisiaj drzemalam kolo 2 godzin!!! ciśnienie mi spadło , wyniki dobre ale dostała dzisiaj żelazo bo hemoglobina na granicy. opieka super - położne bardzo sympatyczne a lekarz który od 2 dni ma obchód to świetny fachowiec juz mi zapowiedział ze jak mnie wypuści na święta to potem mam się u nich stawiać na kontrolę co tydzień na USG a do tej pory jezdzilam co 2 tygodnie przy tym wszystkim ze jest fachowy i kompetentny to bardzo miły i przyjazny dla pacjentek. dzisiaj zauważył ze koleżanką z pokoju płakała na korytarzu to poszedł do położnych i położne zaraz się nią za opiekowały przeprowadziły rozmowę opowiedziały ze jak trzeba wezwa psychologa - w publicznym szpitalu bylysmy obie w szoku potem jak rozmawialiśmy.
jestem juz teraz na bieżąco wiec będę się udzielać bardziej jeśli komuś nie odpisalam osobiście - wybaczcie ale przeczytałam wszystkie posty jakie nna produkowały się i o każdej z was myslalam jak o 2 dni próbowałam nadrobić strony waszej produkcji
trzymajcie się ciepło w tej świątecznej krzataninie
ja w tym roku pauzuje - moja mamunia juz działa i powiedziała ze mam się o nic nie martwić ,teściową pewnie tez do lodówki cos podrzucie wiec moim zadaniem będzie mieć dobry wynik w poniedziałek i z mężem i córka ubrać choinkę jak wyjde bo powiedzieli ze ubierały razem!!!!
jutro mam studniowke mężowi powiedziałam żeby przywiózł mi strój i buty :)

Ostatnia edycja:
reklama
Susi cieszę się że masz taką fachową opiekę:tak: będziesz tam rodziła w tym samym szpitalu?;-)
Zajrzyj też na fb :-D

Tehawanka to nie zaciekawie z teściem...biedaczek:no: najgorsze że w takim wieku złamania długo się goją....

Marcia ja unikam takich programów bo się zeschizuję i jeszcze coś sobie wymyślę. Jak poczytałam co Anetka na fb napisała to mi się słabo troszkę zrobiło na samą myśl....

Mrówka i ile w końcu włożyłaś do koperty? A w ogóle wziął ją? Coś mówił na brzuszek? ;-)

Ewa to ulga jak już spią co? Mój jeszcze Power Rangersów męczy i też zaraz idzie lulu :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry