reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mialam 18 grudnia. Szyjka byla na 3cm ale miekka. Nastepna wizyte mam 8 stycznia. Mi tez idzie 30 tydzien i tez mam nadzieje ze chociaz caly styczen posiedzi.. A to uczucie tego tamponu mam tak od 2 dni ..

reklama
Ja polozna mam 30 grudnia ale ona tylko mierzy cisnienie,wazy i robi ktg. A u mojej ginki mam usg w kazdej chwili. Mysle ze po ktg bedzie wiadomo jakie sa skurcze i czy maly sie juz pcha na swiat. Oby nie :-(

Kochane przed swietami miałam do Was zajrzeć ale przygotowania swiateczne mi to uniemozliwily.... Mam chwilke by do Was napisac wiec się odzywam
Już po wigilii jestem zmeczona ale zadowolona :) Jutro tez dzień na nogach kosciol , potem obiad u mojego taty a kawa u tesciow także jak już to jutro się odezwie wieczorem
Mam nadzieje ze jakos się trzymacie i w miare możliwości odpoczywacie :-):-)

Acha udało mi się dostać do dentysty także mam zabka zrobionego i nie musiałam nic placic:-) Zaraz znikam spac mam nadzieje ze dziś się jakos wyspie bo ostatnio mecza mnie czeste skurcze nog

Trzymajcie się i jeszcze raz wesołych , spokojnych świat

Ja po Wigilii.... ledwi sie ruszam.... spojenie cos mi dzis strasznienszwankuje... brzuszek pobokewa.... ale od jutra odpoczywanko. Oczywiscie poplakalam sobie troche.... tesknie za swietami z rodzicami....za domem.... tu hest wszystko szybko szybko.....za rok albo Polska albo robie swieta po swojemu..... moje dziecko nawet nie wie co to karp.....:/
Ide spac.... mam nadzieje, ze wszystkie spokojnie spicie.....

Witam w Boże Narodzenie!:-D

Wstałam wcześnie bo już spać nie mogę...
Niestety nie mogę iść do kościoła....:no: no ja nie mogę nawet w święta...:no: A tak chciałam iść...
Mąż się tak o mnie boi ze powiedział żebym nie ryzykowała, ale w sumie ma rację...
Wczoraj jak poszłam do mamy dobrze się czułam, wracając już nie... a to krótki odcinek drogi....
Jak leżę czy siedzę jest ok...
Muszę się dużo oszczędzać bo nie chcę urodzić za wcześnie. Dobrze że bóle brzucha nie są takie mocne, ale jest wrażenie jakby mały miał za chwile wypaść... I to akurat w same święta tak się stało....:wściekła/y:

Dziś jedziemy do teściów, ale tylko dojdę do samochodu, podjedziemy pod klatkę a tam też będę leżeć. Jeść nie jem za dużo..nawet wczoraj nie jadłam. Nie mam parcia na wszystkie potrawy, jem to co lubię:-D
Od męża dostałam pod choinkę -torebkę (miodowo - brązową:tak:muszę przyznać że mu się udało kupić) i pozłacany zegarek na bransolecie z cyrkoniami :tak:ale musi jechać i skrócić bo nieco za długa ta bransoleta.
A ze scyzoryka jaki ucieszony:tak:dobrze że go kupiłam:tak:no i jeszcze nowy sweterek:tak:
Nawet Oskarkowi mąż kupił takie słodki dresik (pod choinkę hehe);-)

Właśnie wcinam kluski z makiem, które uwielbiam jeść na drugi dzień:-D

Pozdrawiam Was serdecznie:tak: Odezwę się później:tak:

Masiosia, zobaczysz Julek jeszcze pozna karpia:tak: I odpoczywaj kochana, żeby nie dopadło Cie to co mnie...

To i ja sie witam w Boze Narodzenie!

agnis ja tez do kosciola nie ide...mialam jechac do tesciow ale nie czuje sie na silach, brzuch pobolewa, maly ma swoja faze pt. " siedze cicho i udaje ze mnie nie ma" jak go troche potarmosze, czy przycisne to puknie delikatnie takze swierdzilam ze musze przelezec plackiem dzien i tyle. Z tesciowa sie umawialam ze jak bede dala rade to przyjade a jak nie to nie a to 160 km w dwie strony i ja za kierownica bo moj maz nie ma ochoty jechac ( ot takie u nich relacje) a ja jezdze ze wzgledu na Pati jacy sa tacy sa ale to jednak dziadkowie.

wczoraj na wigili niby nic takiego nie zjadlam bo ja tez nigdy nie jem wszystkiego tylko to co lubie ale jest mi nadal tak ciezko......

ja dzisiaj pelny 29 tc i zaczynamy 30 tc :-)

milego dnia dziewczyny

reklama
Marcia skarbie gratuluję 29:tak:
A znowu mój mały w brzuchu szaleje w myśl zasady "kopnę mamuśkę a co!" :-D

Właśnie obejrzałam transmisję mszy na TVP1..chociaż tyle..bo dla mnie to ważne....

Zaraz robię śniadanie Kacperkowi i mężowi bo potem idą do kościoła na 9 a jak wrócą to wyjeżdżamy...
Na szczęście w obie strony to my mamy 80 km....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry