Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam do nadrobienia parę stron, ale przebrnęłam, bo płodność marcówek dalej taka sama jak zawsze
Babcia spędziła wigilię u sąsiadki, dalej nie rozmawiamy ze sobą od tamtej akcji z policją i nawet nie kiwnęła palcem, no nic nie zrobiła, ba nawet się nie odezwała ani słowem do nas, jestem w szoku, ale stwierdziłam, że trudno nic na siłę i sami spędziliśmy wigilijny wieczór, choć przyznam, że przykro mi było, a najbardziej szkoda mi było Zbysia. Mój ojciec z całym rodzeństwem w Norwegii, jego rodzice oboje nie żyją, siostra w Kielcach u rodziny swojego chłopaka (miała przyjechać, ale nie chce jej się), a brat nad morzem u przyszłych teściów. Dziś to samo też sobie sami siedzimy
Jestem szczęśliwa i nic mi tego nie zepsuje, poza tym pochwalę się, że sama (z małą pomocą Zbyszka) zrobiłam wszystkie dania wigilijne, wysprzątałam w międzyczasie kuchnię i ubrałam choinkę, a taki motorek mi w tyłek wszedł, że w szoku jestem
Mam parę do roboty jak nigdy, hehe 
Spróbuję z tą hybrydą po świętach. Zawitkowski jak na swój wiek to świetnie się trzyma, widzę, że nie tylko ja to zauważyłam hehe, że dobrze się konserwuje 
Nie sprawdzaj nic tam na dole, bo niepotrzebnie będziesz się denerwować, ja też nie sprawdzam inaczej bym schizy łapała co chwilę!
Jak się czujesz w ogóle kochaniutka? 

Macie na to jakiś sposób? Może ten żel pomoże? Bielenda Sexy Mama na Opuchnięte Nogi, 125 ml - Cosme.pl Tylko to musi być sklep otwarty, żebym kupiła 
Nastka, ja tak czasem mam, że ledwo co się ruszy, nieraz tak pół dnia jest, ale potem nadrabia. Jak dużo chodzę to bardzo mało kopie, bo może go do snu kołyszę jak chodzę...?
Zauważyłam u siebie, że mam nogi opuchnięte!Macie na to jakiś sposób? Może ten żel pomoże? Bielenda Sexy Mama na Opuchnięte Nogi, 125 ml - Cosme.pl Tylko to musi być sklep otwarty, żebym kupiła
![]()