Ech jednak choróbsko to choróbsko. Połozyłam sie na chwilke po sniadanku i zasnełam

. A moja dzielna córa siedziała przymnie. Budze sie a ona zapłakana. Pytam sie co sie stało czy cos ja boli a ona ,że oglada film "pies prezydenta " i tak strasznie sie wzrusza. Uff a ja juz myslałam ,że coś sie stało. Wrażliwiec mój kochany.
Kainkas zdrówka dla dziecka. Unas jbyło tak byłam na wizycie 5 grudnia u swego lekarza i było ok. Poszlismy dodatkowoo na te usg 3d do innego lekarza (byłam u niego tez wczesniej jak krwawiłam a mego nie było) i on stwierdził ,że dziecko jest za małe

. Wiem ,że jest mniejsze niz wiek OM bo ja sie długo starałam cykle były długasnie i wogóle wiec trudno powiedziec kiedy zaszłam w ciąże napewno 2 tygodnie później niz by wychodziło ale jemu jeszcze sie cos niepodobało i kazał kontrolowac i przyjsc za dwa tygodnie ale juz odpusciłam i ide teraz do swojego 2 stycznia i mam nadzieje ,że wzystko jest dobrze.
Secreto ja juz przywykłam ,że po każdym weekendzie gdzie mąż jest w domu to poniedziałek jest dniem gospodarczym i urządzam sprzatanie choć on tez niby stara sie sprzatać jak jest w domu.
Moja tesciowa tez mi pare razy zarzuciła ,że mój mąz a jeje synus cos źle wygląda. I jak córa była mniejsza a ja coś wspomniałam ,że sie nie wyspałam to tez słyszałam ,że ona to wszystko robiła małe dzieci i pracowała itak dalej. Wiec kiedys sie spytałam czy lekko było mamie ? A ona ,że nie wiec spytałam czy nam tez tego zyczy i juz nie mówi takich rzeczy. ona jest tez z tych co uważa ,żę przy męzu trza skakać . Owszem ja lubie mu dogadać ale uważam ,też że on ma ręce jest duzym chłopcem i może niektóre rzeczy robic sam. no ale to juz za nami nie dałam sie i teraz jest dobrze.
Mama synka na zaparcia rano szklanka letniej wody mozna z odrobina miodu. Ja jem też nie płatki a otreby owsiane z serkiem danio, lub gotowane płatki owsiane. Brokuły gotowane też są fajne. duzo błonnika tez jest w tych farroclach z mandarynek i pomarańczy.
Megi Pegi bal sylwestrowy super. Podziwiam za siłę ja niestety jak wiekszość musze miec w poblizu łózeczko. Dobrej zabawy wbaw sie za nas wszystkie