Secreto no to ładna akcja z rodzinka twojego... może faktycznie cieszą się na swój sposób, tylko nie powinni tobie robić przykrości. U mnie z imieniem było podobnie. Jak powiedziałam że będzie Kacper to usłyszałam ze każde inne jest lepsze i zaczęło się wymyślanie imion. Ja jednak nieugieta i mój m też i powiem Ci że chyba przywykli już do tego że wnuk będzie Kacper i koniec... już nawet mówią o nim po imieniu

także Secreto daj im się oswoić i będzie ok
Koreczek też tak mam rano

myślę że to normalny objaw
Ewcia współczuję... nienawidzę być chora a teraz w ciąży to jeszcze bardziej uciazliwe niż kiedykolwiek

ja mam przewlekle zapalenie zatok i póki nie byłam w ciąży to leki pomagały mi jakoś funkcjpnowac a teraz... niestety mam wieczny katar

ale Ty leć do lekarza bo to nie ma żartów, po co masz się męczyć.
Nikusia zazdroszcze spania... ja nie wiem co jest grane ale zasnęłam po 3 i już się obudziłam

coś czuję że będę dziś trzaskac drzemki w ciągu dnia żeby dotrwac do północy..
A ja sie wczoraj dowiedziałam że żona mojego kolegi właśnie wczoraj urodziła córeczkę

termin miała na 2 lutego wiec troche się mała pospieszyla ale jest zdrowa tylko malusia bo waży tylko 3100

chociaż jak tak pomyśle to pewnie łatwiej jej było urodzić
Kochane moje nie wiem czy uda mi się zajrzeć tu w ciągu dnia bo jednak trochę rzeczy na nasiadowke w domu z siostrą szykujemy dlatego już teraz życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i oby każda z nas miała lekki poród zakończony trzymaniem w ramionach swojego dzieciatka

oczywiście życzę Wam również aby wszystkie sprawy się poukladaly i aby ten nowy rok razem z dzieckiem przyniósł szczęście radość i spokój

) tego moje kochane Wam i sobie życzę

no i pewnie do przeczytania w przyszłym roku

)