reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hehe Koreczek nie martw się, ostatnio miałam podobnie :-D Albo podchodziłam 5 razy do lodówki i jak juź ją otwierałam okazało się że zapomniałam po co :-D I te 5 podejść było po zupkę którą zrobiłam dla mojego chrześniaka :-D
Spałam dziś do 9! To chyba przez tą wczorajszą wizyte, jakaś taka spkojniejsza jestem:-)

Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku życzę! A marca w szczególności;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja !
Muniuś żelki w biedronce sa dobre w takim opokowaniu zielonym z jakim sokiem ogólnie maniaczka nie jestem ale czasem Oliwce podjem to takie ddżownice. super wygladasz i wagi po Tobie nie widać.
Becikowe płaci Opieka Społeczna.
A przepisy na sałatke to takie
Puszka ananasa ser żółty kukurydza zielona pietruszka , dwa ząbki czosku i majonez ja jeszcze daje odrobine ryżu co by pełniejsza była. Fajna kombinacja ananasa z czoskiem :)
Lub
Gotowany ryż, czerwona papryka, kukurydza ser żółty majonez
lub
pekinka, makaron z zupki chińskiej, papryka , zielony ogórek, pomidorek, kukurydza, troche korniszonka i majonez doprawiasz przyprawą z zupki chińskiej

Ewka zdrówka życzę!

Ja obrączke nosze bo mam ciu wieksza potrzymywałam ja zaręczynowym ale ten sie juz nie mieści

Ja tez czasem czuje małego własnie w dole ale ogólnie to on lubi leżeć w poprzek

No i ja tez z utesknieniem czekam na czwartkowa wizyte.

Co do imienie to my mówimy ,że niewiemy do końca i nie wdajemy sie w dyskusje bo to nasza sprawa.

My dziś w domciu albo u teściów bedziemy bo tesc Mietek a nigdy na sylwka tam nie chodzimy wiec może dziś.
Może sie zdarzyc ,że dostaniemy syna przyjacióli pod opieke ale to fajnie bo oni sie fajnie bawia z Oliwką.

No ale i tak ma dylemat boje sie kłótni z męzem bo wczoraj zadzwoniła moja siostra z pytaniem czy zawioze co jeszce do przejsciajest ale i odbiore ich z imprezy w nocy. No i mój sie tak wkurzył, że oni nie myslą ,że ja wciązy podziebiona i tak dalej. Mam dac dzis odpowiedz i niewiem co zrobić ech jakoś bedzie.

Miłego dnia pewnie zajrze jeszcze potem!

A dziś u nas... :-D

Załączniki

• 1388485546261.jpg
    1388485546261.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
Dziś chyba dzień gotowania maluchów ;) Właśnie postawiliśmy zupę. Dzieci pomagały na swój sposób - Aniela podżerała marchewkę, a Franek obierał obieraczką ;) Na razie kroić bym mu nie dała, za głupi jeszcze ;)

Bawią się puzzlami, to może trochę popracuję, chociaż wszystko mnie boli.

Munius – super wyglądasz !! No i fajnie, że wyszło na Twoje z Sylwkiem !!!Faktycznie becikowe od zarobków zależy.
Aneta – ale nas nastraszyłaś, dobrze, że się lepiej poczułaś !! Śliczne te sowy . My też nocne marki – już wcześniej pisałam wczoraj przed 1 poszliśmy spać a teraz ja już wstałam a moi chrapią jeszcze. Co to będzie z powrotem do szkoły?? Do pracy ja też wybieram się dopiero w 2015 tylko jeszcze nie liczyłam w jakim miesiącu bo trzeba będzie wykorzystać zaległe urlopy
Secreto – trzymaj się swojego imienia – starsze pokolenie tak ma , że niby musi być świętą patronkę – czasy się zmieniają. I nie stresuj się wczorajsza sytuacją – wybór imienia nie dla każdego w rodzinie będzie pasować – my jak powiedzieliśmy, że będzie Łucja – jak będzie dziewczynka to też żadnego odzewu nie było albo takie ciche milczenie i o , że nietypowe i jakie tu zdrobnienia dać a jedna ciotka to powiedziała od razu z mostu , że brzydkie
Ewa – zdrówka, czyli masz powtórkę z rozrywki z zeszłego Sylwestra czy to dzieci chore wtedy były ??
Nikusia – powodzenia 2 stycznia, oby maluszek się ładnie obrócił na usg
Mamusia synka – my mamy Zuzię 7-letnią a teraz raczej chłopak będzie i chcemy Julka i to imię wszystkim do gustu przypadło

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku , żebyśmy jeszcze troszkę pościskały nóżki we względnym spokoju a w marcu (trochę przed lub trochę po) tuliły nasze słodkie pociechy !!! Wszystkiego naj naj naj Wam wszystkim życzę !!!

Witajcie mamusie ;))
Ja dziś tylko na chwilę bo nie za dobrze się czuję..
dobrze, ze siedzimy dziś w domu - sylwester przed telewizorem :P

Wiec jakbym sie dzis juz tu nie pojawiła to życzę Wam:

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają...

Niech one się Tobie wszystkie pospełniają.
I z Nowym Rokiem, niech los Ci się odmieni,
a ogród życia się zazieleni. ;))

Szczęśliwego NOWEGO ROKU!! :*

Pozdrawiam :))

Ja juz zmeczona jestem tymi przygotowaniami, naszykowałam obiad, ogarnęłam kuchnie i lazienke, meble przetarłam z kurzu, zamarynowałam miecho, zrobiłam sałatke i juz mi mocy brak a tu trzeba Kurczaka wykapac bo wieczorem juz pewnie nie bedzie mial siły......siebie ogarnac......pranie zrobic......

a nie opowiadałam Wam, wczoraj m caly wieczor walczyl z zapchanym kiblem :-D a wkurrzony byl na maxa, ale zaczal wywalac resztki jakies do toalety i dupa :-) a smiac mi sie chciało bo 2 minuty wczesniej mowiłam, zeby wywalil do kosza to nie do kosza sie nie wywala i narobil sobie roboty.....dobrze ze odepchał bo lactulosum działa i dzis nie byloby mi do śmiechu hihihihih

Nieznajoma
cos jest nie tak z tym Twoim suwaczkiem.........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry