Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A mój raczy się Lechem Shandy
Po kąpieli od razu wpadłam do łóżka i tak siedzę w tym kojcu i prawie nic się nie ruszałam, pranie miałam wstawić, a nawet tego nie zrobiłam, żeby się wyciszyć i znowu się napina, naliczyłam już 3x. Jutro siedzę w domu, nie wychodzę nawet do CH, a miałam podjechać z moim do Sadyba Best Mall i zostanę jak ten dzikus w domu, żeby troszkę wyluzować tą macicę, choć może nie ma co panikować o rzeczywiście przygotowuje się do porodu.
Mi się marzy dokładnie ta rasa, ale nie będzie mi się chciało z nim wychodzić po porodzie i poczekam chwilę, ile już ma i jak się wabi? Ja dostałam próbkę witamin ciążowych i coś tam jeszcze, ale już nie pamiętam co jak zamówiłam rzeczy w tej aptece :-) Widziałam dzisiaj w Rossmanie i zaczęłam się zastanawiać nad iloma produktami mają takie przebicie
Ja też chcę rodzić sama, bez mojego i mój też nie bardzo chciałby być i to widzieć.
Ja nie mam zamiaru 600 zł. wydać na zzo, jak wokół mnie są szpitale gdzie jest za darmo
W życiu nie zapłacę za zzo, o nie, nie ma mowy!
Ja myślałam, że Ty w Warszawie mieszkasz jak tak o Żelaznej pisałaś
Mnie też serduszko pobolewa lub kłuje jak się zestresuje, po kawie nieraz
Ja dopiero pojutrze dopiero będę miała ginekologa państwowego, a popojutrze prywatnie i wtedy będę wiedziała jakie badania każą mi zrobić, póki co jutro odbieram wyniki morfologii i moczu, bo narazie tylko tyle mi kazały ginki, a za tydzień odbieram grupę krwi, bo mój mi kawą zalał i muszę od nowa robic, a z poprzedniego porodu miałam 
Trzymaj szyjkę i jej nie puszczaj
Daj znać jak Ci się podoba książka, Kamaa kolejną osobę zaraziła nią
Przejdę się jakoś do Lidla i zobaczę, bo akurat mam na osiedlu, a w Tchibo to przepyszna kawa jest, latte, musisz spróbować jeśli pijesz :-)
Ewa – my mamy Renault Megane III i bardzo jesteśmy zadowoleni, [...] Jak mieliśmy Peugeota 206 to też nic a nic się nie działo i też francuz![]()
Test wg. Ewy wypadł pozytywnie, leżę w wannie i przeszło!Uff ciekawe co będzie jak wyjdę z niej, pewnie to samo...
![]()
Dziewczyny widzę że jest temat szkoły rodzenia ja się właśnie zastanawiam czy chodzić czy nie mój misiek pewnie by chciał cobyśmy chodzili tylko ja się zdecydowałam sama rodzić więc nie wiem czy to ma sens..
Nie biorę w ogóle magnezu... Super, że z Antosiem wszystko w porządku i zdrowo rośnie, ja to czuję, że anemię złapałam, bo blada jak ściana jestem
Antoś nie ma zamiaru się mamy słuchać, już teraz to pokazuje, hehe diabełek jeden 
duze malenstwo