AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Susi implanty? 

a nie da sie np jakiegos aparatu zalozyc?

a nie da sie np jakiegos aparatu zalozyc?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a nie da sie np jakiegos aparatu zalozyc?
jeśli po glukozie domagasz się slodkiego to znaczy że organizm poradził sobie z cukrem którego dostarczyłas mu wraz z wypiciem glukozy

! Jakby to święte było. Nic nie patrzy, że może czasem potrzebuje tego spokoju a i jeszcze się dziwi że mam takie nerwy, że płacze. No sory tak reaguje na taki duży stres. Próbuje się uspokoić a ta dalej swoje z tym telewizorem. Masakra. I myślisz że coś to dało, że jej wygarnelam wszystko? Phi. Jak grochem o ścianę. Nic sobie kobieta nie przemysli. Po 20 minutach niby się uspokoilam a ciśnienie miałam 170/110. Wiesz powiem ci, że sue tylko modle o ta pracę dla mojego, albo o mieszkanie. Moja mama panikę sieje, nie zdaje sobie chyba z tego sprawy. Mój przyjechał do domu a ta zaplakana że ja w szpitalu. No jak Boga kocham Michał tak się wystraszył, że jakiś wypadek miałam że masakra jakaś. A ta po chwili dodała, że ciśnienie. Sąsiadom mówi, że mi pomoże przy dziecku, że się martwi i przejmuje. Jakoś teraz tego nie widzę. W domu jest całkiem inna. Dużo mówi jaka to nie jest i czego nie zrobi a w rzeczywistości jest bierna. Żebym ja taka matka nie była, naprawdę się tego boję...