Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś strasznie mi gorąco cały czas, noc jakaś ciężka była, co chwilę mały kopał, nawet w środku nocy i się przebudzałam, masakra jakaś
Wyjście do Lidla tak mnie zmachało, że na prawdę nie nadaję się do roboty, ni chu chu, idę na l4 postanowione
Dziś mam wizytę u państwowej, a jutro prywatnie, zobaczymy co się będzie działo, u państwowej mam mieć robione ktg, a prywatnie będę miała usg (jak co wizytę zresztą), więc wymiary malucha dopiero jutro poznam
Nie wiem czy Wam ginekolog pokazywała jak wyczuć przez brzuch gdzie maluch leży...mi pokazała i stosuje to teraz, tak fajnie to czuć, kurcze :-) Wiecie o co mi chodzi?
Wczoraj do Was wieczorem nie zaglądałam, bo sortowałam ubranka, zobaczcie, to chyba sporo mi się uzbierało, nie? Okazało się, że skarpetek mam full, rajstopek też coś mam, dam sobie spokój, tylko kompletu do szpitala o rozmiarze 56 nie mam, mam tylko nówkę 62, a 56 nie bardzo tylko używki i tak myślę, może jeszcze tylko taki mały komplecik zakupie i po sprawie
No i czapeczkę tą welurową H&M o której z Anetką pisałyśmy

moniqaa ja się pakuję jak na wojnęi mimo upychania to na pewno z 3 torby będą te podkłady bella same zajmują bardzoo dużo miejsca

ale ja tez ma duzo, pewnie wszystkiego nie zaloże nawet :-)

ile Ty tego masz.... Jeju jadę na zakupy jak nic.... a ja głupia myślałam, że mam za dużo, a wychodzi na to, że mam mniej niż połowa z Was 

My będziemy mieć tylko maleństwo w łóżeczku i rożek, w którym będzie. Na pościel się nie zdecydowałam, naczytałam się o tych poduszkach tyle, że mi się odechciało ;-)