reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Agnis - super, dziękuję! Czyli jednak nie umiem szukać :) Właśnie przeglądam linki, mata edukacyjna jest super, pościel też! Zaraz zobaczę te nowe, oj, będą lwy!
Kamaa - haha, no a mnie rozbawił tekst księdza :) moja mama to też taka zestresowana moim porodem

Kamaa – ksiądz po kolędzie w niedzielę u Was chodzi?? U nas nigdy –do soboty i niedziela bez kolęd. Wstawiałam link z tej strony i te paseczki turkusowe co od razu się strona wyświetla z allegro – te zamówiłam.
Munius - pisałam ostatnio o liście z FB co Agnis stworzyła z naszymi danymi z BB i FB , żeby łatwiej było skojarzyć- ale chyba Ci już wysłała z tego co się zorientowałam
Mamatek – przez pryszcza Twojego m zafundowałam lekkie trzęsienie ziemi mojemu maluszkowi w brzuchu ( czytaj: usiałam się nieziemsko jeśli chodzi o pryszcza) , fajnie , że weekend Wam się udał. Uważaj przy zamawianiu – ja wczoraj cały wieczór siedziałam w aptece internetowej i na koniec okazało się, że wszystko mi zniknęło z koszyka.

My już po obiedzie wróciłyśmy do domku. Teraz mała buszuje u siebie w pokoju - ja podczytuję BB i po weekendzie będzie i kolejny tydzień dziewczyny przed nami - OBY BEZ ŻADNYCH NIESPODZIANEK!!!!

Susi, no właśnie przeczytałam, że Ci wywaliło cały koszyk... straszne! Nienawidzę czegoś takiego, a też już mi się zdarzało... Chociaż ja częściej pododaję mnóstwo rzeczy do koszyka, a potem zaczynam się zastanawiać, że to dużo pieniędzy, że może nie wszystko potrzebne, i w końcu nie zamawiam. Ale te apteczne przecież trzeba! A zrobiłaś już drugie podejście i zamówiłaś wszystko? Ja chyba jeszcze sprawdzę, czy zamawiać w gemini czy w aptece z Łodzi (w tej drugiej niższe ceny, ale mniej produktów, a z drugiej strony bez sensu płacić w obu za przesyłkę).

Agnis, no widzisz, a ja wpisywałam też, ale "lwy", a nie "lew", i jeszcze "z lwami", "lewki", no i na liczbę mnogą nic nie wyszło. Nie wiem czemu mi, głupeczkowi, nie przyszło do głowy wpisywać "lew"! Dzięki za nowe linki, jednak nie ma lwiej posuchy :) To będzie m miał lwów a lwów :)

Agnis, no widzisz, a ja wpisywałam też, ale "lwy", a nie "lew", i jeszcze "z lwami", "lewki", no i na liczbę mnogą nic nie wyszło. Nie wiem czemu mi, głupeczkowi, nie przyszło do głowy wpisywać "lew"! Dzięki za nowe linki, jednak nie ma lwiej posuchy :) To będzie m miał lwów a lwów :)

Dodalam jeszcze 3 linki z pościelami u góry :-D

Dobra dość dalej szukaj sama hehe na pewno coś wyniuchasz :-D:tak:

susi juz drugi raz zdarzyło się nam, ze koleda w niedziele... w poprzednim miejscu co mieszkalam to nie kojaze zeby w niedziel chodzili..no ale to pewnie od parafii zależy

No będzie już łatwiej szukać na pewno :) Jesteś kochana!
W ogóle zakochałam się w produktach diinglisar (mają też żyrafy... no ale lwy też piękne!) i teddykompaniet z lwami, tylko część tych produktów mi nie jest potrzebna do podstawowej wyprawki... Chyba to jakoś dyskretnie podrzucę rodzicom, teściowej i siostrom, na pewno będą chcieli coś kupować w prezencie urodzinowym małemu, to zamiast na chybił trafił czegoś szukać, mogą przecież kupić lwy :) Ale kocyk-przytulankę teddykompaniet to chyba sama kupię, bardziej mi się podoba niż ten z c&a :)

reklama
No będzie już łatwiej szukać na pewno :) Jesteś kochana!
W ogóle zakochałam się w produktach diinglisar (mają też żyrafy... no ale lwy też piękne!) i teddykompaniet z lwami, tylko część tych produktów mi nie jest potrzebna do podstawowej wyprawki... Chyba to jakoś dyskretnie podrzucę rodzicom, teściowej i siostrom, na pewno będą chcieli coś kupować w prezencie urodzinowym małemu, to zamiast na chybił trafił czegoś szukać, mogą przecież kupić lwy :) Ale kocyk-przytulankę teddykompaniet to chyba sama kupię, bardziej mi się podoba niż ten z c&a :)

Proszę i polecam się na przyszłość ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry