reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
mamatek ja zaraz po sowach też poluję na lwy ;-)ale to już bardziej ciuszkowo- wszystko co widzę z lwem to od razu kupuję! :-D

susi z koszykiem aptecznym miałam dokładnie to samo co Ty...

Dzięki dziewczyny za kciuki za bobaska siostry. Jest mega słodziakiem! Dziś byłam z mężulem coby się trochę zaczął przyzwyczajać ;-)

ja do porodu nie kupowalabym koszuli-z hania to mialam zwyklą już taką troche znoszoną ale jakoś sie nie ubrudziła za bardzo i dalej ja mam:)na potem mam kupione 2 z rozpięciem z przodu....

moj m nie gdera ze kupuje bo ja kupuję to co naprawde potrzeba...tak mi sie wydaje przynajmniej:szok:

a ja tam lubię bodziaki i pajace bo przynajmniej dziecku wygodnie no i dresiki tez mam:)

u nas kolęda w piątek
małż piecze ciastka francuskie- no a ja miałam już nic nie jesc.

Katrine- amm nadzieje ze szybko siostra wyjda do domu..tez niestety wic co o znaczy- 11 dni z hania kiblowalam,a przed porodem 14 czyli w sumie cały miesiac

a ja kupilam posciel i rozek czarno białą w owieczki

Siadłam do zamówienia aptecznego i już mam pytanie - czy octenisept kupować 250 ml, czy starczy 50 ml? strasznie to drogie!

I jeszcze - czym smarujecie pupę po zmianie pieluchy? Ja mam na liście od koleżanki linomag lub alantum. Słyszałam też o oliwkach, zasypkach, lub wersji bez smarowania?

Ostatnia edycja:
Mamusia synka - a czy sudocrem i linomag się tak samo stosuje? Ja myślałam (nie wiem skąd), że sudocrem to na odparzenia jak już są, a linomag i alantan zapobiegawczo po każdym przewijaniu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry