reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Munius to na to samo wychodzi bo ja tez mam na naturalnych tylko :tak: nie mam tipsow.
a nie musze sciagac co 2 tyg tylko co 3-4 :tak:

Dziewczyny nie znam sie na cenach pampersow w pl ale ponoc w Piotrze i Pawle jest promocja 108szt po 49,90 :confused:

reklama
No to trzymam &&& za Młodą Mame, Agnis pamiętaj, pytaj co tam! :tak:
Moniqaa - właśnie mój nie tknął w ogóle gryzaczka w okresie ząbkowania, za to jak był mniejszy to często trzymał go w buzi tak żeby zaślinić :-D
Aneta - wiem, wiem, ja tylko napisałam co myślę o tipsach ot taka moja myśl :-)
Ja narazie pampersów nie kupuję, jeszcze nie jedna promocja będzie :tak:

Juz wrocilam...m pytal gzie bylam...przeprosil..a ja sie poryczalam i nic nie odezwalam..dzisiaj za bardzo cos mnie to dotknelo...:-(
Pampersow 1 mam malo, tylko paczke (40 iles sztuk), 2 wcale, 3 mam te dwa pudla po 186? szt? :-D 2. na pewno dokupie i moze jeszcze paczuszke 1.

Aneta w Polsce ceny pieluszek to przegięcie. W porównaniu to tego co Ty pisałaś to już w ogóle nie ma o czym mówić...
Cena chyba niezła gdzieś koło 46gr za sztukę (o ile się nie pomyliłam w obliczeniach). Ja kupowałam rozmiar dwa w Tesco 148szt. za 65zł (czyli gdzieś 0,44zł za sztukę)

Kamaa ja też mam tylko paczkę jedynek (43szt.) i te z tesco dwójki.
Jedynek bałam się więcej brać, bo rożnie piszą (że czasem za małe i lepiej 2). Najwyżej się dokupi jak będę widzieć, że są ok :)

Agniś - nie wiem dokładnie, o jaki słupek ci chodzi, ale poszukaj może wśród mebli łazienkowych, bo tam jest dużo takich właśnie wąskich i wysokich.
Aneta - dobrze wiedzieć o tych pampkach w piotrze i pawle, rzeczywiście całkiem spoko cena.

Czyli dobrze myślałam, jak słupki łazienkowe :-) Powodzenia w szukaniu, może rzeczywiście znajdź w internecie, bo szkoda nerwów na takie jazdy w sklepach.
Aneta - zapomniałam o tej stronie :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry