Wrócilam od fryzjera, ale sie naczekalam, bo okazalo sie ze moja fryzjerka chora..i albo inny termin albo poczekac...

ale najwazniejsze ze wlosy pociete :-)
Agnis83 to super, ze ktg i cisnienie w normie. Waga, no coz, w koncu w ciazy jestesmy ;-) super taka lista. ja chyba sie jutro do poloznej w szpitalu przejde..dopytam co i jak.
katrine i jak Ci sie podobala kąpiel takiego maleństwa? :-) w ogole...ale masz sny
koreczek ciesze sie ze Cie zmobilizowalam do napisania;-) te Twoje objawy to niepokojące są...musiz odpoczywac jak najwiecej. A swedzenie, moze to cos z watrobą?to se pogadalas z bratowa

no jak moglas sie na cos uskarzac? ;-)moze ona ma tylko do tego prawo???? jak mozna zelazko zgubic?
AnetaNorwegia nie slyszalam o smietanie do ciasta na pyzy

chyba ze po wierzchu jak sa z truskawkami :-) a robie tak samo jak
ewa86
muniuś ja z wedzonych zeberek nigdy nic nie robilam...przykro tak jak napisalas o mamie..kurcze tym bardziej jak ma co dac...wrr...
mamusia synka o mnie taz tak gadaja.... bo ja tak wychodze jak Ty... ale jeszcze mi nikt prpsto w oczy tego nie powiedzial...a ja mam to gdzies, bo ja jestem typ domownik i tyle wiec nie przejmuj sie bo nic na takie gadanie nie poradzisz. I pamietaj - synalka nie wpuszczaj!!!!
Carri zdrowka dla malej, zeby jej na urodziny nie rozlozylo!
monisia0605 tak to jest z pozyczonymi pieniedzmi../ale kurcze, wie ze macie remont, ze dzidzia sie pojawi..to powinien juz dawno sie zmobilizowac i oddac! Chociaz na raty!
ja sie wczoraj na mame wkurzylam, bo ona za bank pozyczkowy ostatnio robbi...juz 3 osobom w ciagu miesiaca pozyczyla..jednej ciotce to nawet 4tys! Ludzie tez nie maja serca, ona meza stracila a oni po pozyczke

a jak mamie zwrocilam uwage ze nie podoba mi sie ze tak wszsytkim sie zgadza i pozycza to mi odpowiedziala: chcesz to Ci tez pozycze. A ja ze mi jej pieniadze nie sa potrzebne, za to ona by mogla w koncu gdzies wyjechac, kupic nowe meble czy cos...
mamtek to znaczy ze oszczedzanie sie pomaga. :-) i witaj w klubie oczekujacych na zamowienie z gemini
susi trzymam kciuki za Was!!!!!!!!
jagna25 jutro ide do rossmana po deske
Dziewczyny trzeba ostrzec Jolcie zeby na forum nei wchodzila! Bo sie biedna zalamie!
Ide wstawic wode na pierogi z truskawkami! Śmietanke kupilam tez do nich...szkoda ze gotowe mrozone...ale smaka za duzego na nie mam!!!!!