reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
uuuu temat jedzeniowy wszamałam właśnie leniwe z bułeczką na masełku i pachną i wołają już do mnie z piekarnika bułeczki :-)pierwszy raz robiłam i zaraz jeszcze taką cieplutką z miodziem wepchnę hihihihii

reklama
Wrócilam od fryzjera, ale sie naczekalam, bo okazalo sie ze moja fryzjerka chora..i albo inny termin albo poczekac... :wściekła/y: ale najwazniejsze ze wlosy pociete :-)

Agnis83 to super, ze ktg i cisnienie w normie. Waga, no coz, w koncu w ciazy jestesmy ;-) super taka lista. ja chyba sie jutro do poloznej w szpitalu przejde..dopytam co i jak.

katrine i jak Ci sie podobala kąpiel takiego maleństwa? :-) w ogole...ale masz sny :szok:

koreczek ciesze sie ze Cie zmobilizowalam do napisania;-) te Twoje objawy to niepokojące są...musiz odpoczywac jak najwiecej. A swedzenie, moze to cos z watrobą?to se pogadalas z bratowa:wściekła/y: no jak moglas sie na cos uskarzac? ;-)moze ona ma tylko do tego prawo???? jak mozna zelazko zgubic? :confused:

AnetaNorwegia nie slyszalam o smietanie do ciasta na pyzy :baffled: chyba ze po wierzchu jak sa z truskawkami :-) a robie tak samo jak ewa86

muniuś
ja z wedzonych zeberek nigdy nic nie robilam...przykro tak jak napisalas o mamie..kurcze tym bardziej jak ma co dac...wrr...

mamusia synka o mnie taz tak gadaja.... bo ja tak wychodze jak Ty... ale jeszcze mi nikt prpsto w oczy tego nie powiedzial...a ja mam to gdzies, bo ja jestem typ domownik i tyle wiec nie przejmuj sie bo nic na takie gadanie nie poradzisz. I pamietaj - synalka nie wpuszczaj!!!!

Carri zdrowka dla malej, zeby jej na urodziny nie rozlozylo!

monisia0605 tak to jest z pozyczonymi pieniedzmi../ale kurcze, wie ze macie remont, ze dzidzia sie pojawi..to powinien juz dawno sie zmobilizowac i oddac! Chociaz na raty!

ja sie wczoraj na mame wkurzylam, bo ona za bank pozyczkowy ostatnio robbi...juz 3 osobom w ciagu miesiaca pozyczyla..jednej ciotce to nawet 4tys! Ludzie tez nie maja serca, ona meza stracila a oni po pozyczke :wściekła/y:a jak mamie zwrocilam uwage ze nie podoba mi sie ze tak wszsytkim sie zgadza i pozycza to mi odpowiedziala: chcesz to Ci tez pozycze. A ja ze mi jej pieniadze nie sa potrzebne, za to ona by mogla w koncu gdzies wyjechac, kupic nowe meble czy cos...

mamtek to znaczy ze oszczedzanie sie pomaga. :-) i witaj w klubie oczekujacych na zamowienie z gemini :confused:

susi trzymam kciuki za Was!!!!!!!!

jagna25 jutro ide do rossmana po deske :-D

Dziewczyny trzeba ostrzec Jolcie zeby na forum nei wchodzila! Bo sie biedna zalamie!

Ide wstawic wode na pierogi z truskawkami! Śmietanke kupilam tez do nich...szkoda ze gotowe mrozone...ale smaka za duzego na nie mam!!!!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry