muniuś
♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Marcia - no to trzymam &&& żeby wszystko było dobrze! ;* 
Jaspis - a tak myślałam nawet, że to Cadet, bo od razu mi się spodobał, a one mi się podobają :-) Jak on się prezentuje, stabilnie? Leciuteńki jest, co? :-)
W moje 24 urodziny masz wizytę u ginekologa, 6 luty, hehehe
Juszka - dobrze, że wszystko w porządku!
*-*-*
Od dwóch dni mały tak mnie skopał, dzisiaj to samo...mam nadzieję, że w środku wsio w porządku :-(

Jaspis - a tak myślałam nawet, że to Cadet, bo od razu mi się spodobał, a one mi się podobają :-) Jak on się prezentuje, stabilnie? Leciuteńki jest, co? :-)
W moje 24 urodziny masz wizytę u ginekologa, 6 luty, hehehe

Juszka - dobrze, że wszystko w porządku!

*-*-*
Od dwóch dni mały tak mnie skopał, dzisiaj to samo...mam nadzieję, że w środku wsio w porządku :-(
Ostatnia edycja:
bardzo fajny wózek 
Marzy mi się domek, ale to jeszcze przed nami, bo tu gdzie mieszkamy dzieciaki będą miały blisko do podstawówki, gimnazjum, liceum...no wszystko pod nosem, a ja do pielęgnacji ogródka to nie będę miała za bardzo czasu, bo chcę jeszcze spełnić się zawodowo
Dla mnie to strata jakiegoś swojego "ja", cofanie się trochę...bez ludzi, w czterech ścianach...nieee to tylko do przedszkola małego i fru z gniazdka do pracki 
... Ale gdyby tylko mój mąż zarabiał chociażby 2 razy tyle co aktualnie...to bym się nie wahała... ja uwielbiam domowe prace, zawsze mogłabym jakoś dorobić...ale dom...mh... uwielbiam swój dom