Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megi Pegi bo prędzej z dziewczyny się zrobi chłopak niż odwrotnie![]()
ale m sie zastanawia nad kupnem 2. buldoga...bezowego wlasnie..ale jeden to juz sajgon..a co dopiero 2 
i teraz o 29 (czyli przez 3 tyg) to jakas taka zestresowana chodze :-( Pięknie rośnie :-) i niech juz fikołkow nie robi! Co do jedzonka to Ty bedziesz w koncu korzystac po porodzie, a my pozostale jeszcze korzystamy przed
a potem kwarantanna...
mam nadzieje ze to falszywy alarm!! wytrzymaj jeszcze w 2paku ze 2 tyg min!
i fajnei ze mozesz ją wykonywać w domku 

no u mnie tylko na polowkowym powiedzial ze siusiaka widzi...ale ja chyba zapytam jeszcze raz lekarza jak teraz bede miala usg
bo i tak cos mi sie wierzyc nie chce
bo przypadki ze mial byc chlopak-urodzila sie dziewczynka tez są przeciez 
ja mialam z tej welny roic te buciki..ale niestety..wszystko mi sie platalo i nie dalam rady
...wiec mama sie zabrala, 3 h i sweterek dla poczwarki gotowy :-)Kama, są zasady NPR po porodzie, zanim przyjdzie @. Jak nie karmisz, to masz 5 tygodni bezpłodnych, a jak karmisz to ileś tam więcej, a potem trzeba już trzymać się zasad. Jest kilka i są dość łatwe do ogarnięcia.
U mnie @ wracała zawsze od razu po wyeliminowaniu jednego karmienia, czyli w 5 miesiącu, więc się wiele nie namęczyłamZ Frankiem drugi cykl po @ był już regularny, z Anielą już pierwszy.