mamusia synka
i córeczki
nie wylewa się, powiem Ci ze wstawiłam tego kurczaka i miałam pol piwa bo pol zostawiłam do polewania kuraka w trakcie pieczenia to na koniec byla prawie pelna butelka jakis skroplin :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zbysiu ma "wolne", bo zakupy odbębnione :-) Właśnie dopiero co pożegnałam ją, bo na kawkę jeszcze wpadła, biedna ona nie lubi zmian, a pracy szuka, bo jej "przyjaciółka" z którą pracowała zaczęła z szefem kręcić i miała profity, ona musiała za nią robić, soboty, które zazwyczaj miała wolne to musiała do roboty zachrzaniać...a tamta leżała do góry piczką i szefa okręcała wokół palca
W końcu wkurzyła się i odeszła, bo i tamta podwyżkę dostała na święta, a moja nie i takie tam błędne koło
Skończyła się przyjaźń, a ja czułam, że z tą laską coś nie tak - zakłamana...

Może też dlatego, że mieszkam w bloku.
Ale jeździć umiem i to nieźle :-)
Mam nadzieję, że niczym nie zaszkodziłam i nie szkodzę maluchowi
Ajć, a ja myślałam, że chociaż to prócz przewijania, kąpania i zabawiania mam obcykane…kurcze to mnie pocieszyłaś 

Dziewczyny nie tylko Wy macie takie dzień ja spalam od 9:30 do 12:20 teraz wypiłam kawę z czekolada i dalej bym spała![]()

zbieramy siły na poród chyba