Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

http://allegro.pl/3ele-haft-90x120-o-r-y-g-i-n-a-l-n-baby-lux-i3864761040.html
Bęben najedzony, dzieciaczek chyba nie ma miejsca kopać, bo coś przestał skakać jak uraczyłam go kwaśnicą, tylko czuję takie jakby przeciąganie się :-) Ale chora jestem chyba jakaś, bo przed całą michą zupy zjadłam z 5 cukierków, rany gdzie to w tym moim saganie się mieści? 
Nasz szef próbuje być taki jakby nasz kumpel, ale trzeba przyznać, że jest przystojny, wysportowany i dobrze ubrany, a co do schludności to taki nawet trochę „chory” pedant, więc akurat jedząc z nim można nauczyć się co najwyżej dobrych manier
Powiem Ci, że nawet nieraz mi się śnił, my jesteśmy z nim przywiązani, bo od czasu poprzedniej firmy wziął nas ze sobą i załatwił dobrą posadkę co byśmy groszy nie zarabiali i często powtarzał, że my jesteśmy jego ludźmi, że ma do nas bezgraniczne zaufanie i też to widać zawsze było - taka załoga od zawsze, ale to dobry człowiek, szanuję go, bo nieraz nam pomógł
Jak kiedyś pilnie potrzebowaliśmy gotówki, bo coś się porobiło, to była to w życiu nie pomyślałabym, że będzie rwał się, żeby nam pożyczyć kasę czy busa na przeprowadzkę - ot takie głupotki, ale można na niego liczyć 
Poczwarka hahahaha, ale ją nazwałaś, no wiesz, powinna Cię podgryźć za ten tekst! 

Ja mogę pokazać Ci jak karmię, wpadaj, kwaśniczkę zrobiłam i jakbyś miała przyjechać to Kopiec Kreta zrobię na wizytację, a i weź Lenkę ze sobą. Uwielbiam POMELOOOOOO! 

Ależ się rozwalił ten Twój piesek na tym worku, hahahaha TO SIĘ POKAZAŁ!
położna dziecię dała po urodzeniu mała chwyciła pierś i wiedziała co z nią robić... Może dlatego było mi łatwiej??? No nast nockę miałam tylko kiepską bo mała nie chciała ssać, a położna chyba się zagalopowała...ale ją usadziłam..już kiedyś o tym pisałam... 

Dla mnie to mistrzostwo ten Kopiec, jeszcze Czarny Las lubię no i kiedyś był Kilimandżaro z tej samej serii co Kopiec, ale coś go już nie wypuszczają
Właśnie, napiszę Zbychowi, żeby banany kupił, bo już zdążyłam zjeść, a dziś specjalnie kupiłam na Kopiec!