Położyłam się na chwilkę i odleciałam, nawet nie wiem kiedy. Dobrze, że zdążyłam pranie wywiesić.
kasiek77
pampersy - ja mam 2 paczki pampersów nr 1 i dwie paczki nr 2. Nie kupowałam tych care (białych) tylko te zielone.
Wkładki laktacyjne - mam z aventu - były w zestawie z laktatorem. Podobno bella nie są dobre (ale tak słyszałam bo doświadczenia nie mam).
Znieczulenie - u mnie nie ma, więc problem z głowy, ale chyba i tak bym nie chciała.
Pupa - do codziennej pielęgnacji mam bepanthen (na brodawki też dobry) a w razie zaczerwienień mam sudokrem)
Kąpiel - mam na początek oliatum 500 ml, potem przejdę na coś innego, prawdopodobnie babydream z rossmanna.
koszule nocne - ja mam 3 na każdy dzień jedna i biorę je wszystkie od razu, bo jak się spocę jak świnka lub zaplamię którąś to nie będę czekać aż mi ktoś dowiezie
proszek - mam lovella do białego i do kolorowego po jednym opakowaniu, do płukania nic nie kupuję
mamatek to może być też tzw. cellulit wodny, po prostu woda zatrzymuje się w organizmie, ja taki miałam jak brałam pigułki, a po ich odstawieniu cellulit znikł. Ja dwa razy w tygodniu robię sobie delikatny peeling ud i pośladków, a codziennie wcieram balsam w całe ciało (używam takiego na rozstępy dla ciężarnych to na brzuch i piersi i zwykłego mleczka z przed ciąży mixa i czasem oliwki).
A gaz to i u mnie w szpitalu jest (wow

) i położna na szkole rodzenia mówiła ze one tez sobie wdychają jak się źle czują

.
Idę szybko obiadek naszykować, bo potem uciekam do szkoły rodzenia.