reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia Agnis wy mnie chyba źle zrozumiałyście ja właśnie miałam cc i teraz też mam mieć ale musiałam to załatwiać bo wskanie było od -10 moja gin zdania też że przy takiej wadzie jak ja mam to ryzyko pogorszenia duże i szkoda pogłębiać i sama mi podpowiadała żebym przy Miłku załatwiła sobie zaświadczenie od okulisty.

Mamusia masz racje nic nie doradzaj najwyżej kontakt z położną lub lekarzem bo potem będzie na ciebie.

Ewa wyniki nie takie złe trzymam &&&&&& za wizytę.

Agnis no to teraz będziesz miął gdzie maleństwa rzeczy rozkładać.

Kimkim gratuluję udanej wizyty.

Dziewczyny co myślic o takim staniku do karmienia znajoma mi go doradziła i chyba się zdecyduję ponoć powiększa się jak coś nawet o 2 rozmiary a ja na poczatek żadnych stalek nie mogę mieć bo mi się szybko zatoje robią jak mnie coś ugniata
Biustonosz ALLES MAMA II biały,czarny B,C,D,E (3857268765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Alesia licytuję taką chystę chyba będzie ok co myślisz Chusta Natibaby (3896141975) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
ah.. musze sie poradzic..
Mam silny bol pleców, co jakis czas skurcze jak na miesiaczke..
zwiekszone upławy- raz jest wodnista raz taka innego koloru i wczoraj byla mała domieszka krwi.
a do tego wszystkiego mam biegunke..
Czy jest sie czym martwic ? czy to normalne?

Mamusia ja pamietam ze jak Celinka tak miala to pediatra kazala mi podac 1/3 czopka glicerynowego. Ponoglo praktycznie matychmiast, jeszcze moja mama w q... wlozyla cala reke,bo zamiast delikatnie pampka odciagnac i zajrzec to ta paluchy wlozyla ;)

mamusia wiem że można przez neta ale jakoś się do tego przekonać nie potrafię :no: sama nie wiem dlaczego :confused:
a jak rozliczacie przez neta to nie musieliście potem mimo wszystko do skarbówki lecieć się podpisać ??

moja też miała problemy tak samo lekarz zalecił czopki i jeszcze dodał że to nic złego dziecku w ten sposób pomagać bo ja się zaś bałam że się młoda przyzwyczai i bez czopka nic nie zrobi

Wczoraj się położyłam i zasnąć nie mogłam i tak do 2 ale później padłam. Noc spokojna bez wstawania do wc ! Dzisiaj mam plan wyjść z córką do miasta , połazić po sklepach , zajść na super koktajl i ciacho a co należy nam się nie?! Wczoraj mąż mojej koleżanki przyniósł mi suszarkę (pisałam ,że od niej odkupuję) i zaczynam akcję pranie dzisiaj .
Mrowkaa – trzymam kciuki za statystykę, ja miałam w szkole średniej więc na studiach nie miałam problemu ale temat ciężki do zdania (lubiłam statystykę bardzo)
Marcia - && za wizytę
Flower – trzymaj się i && za dobre wyniki
Mamatek – jeśli nie dają gwarancji, że nic z okiem się nie stanie to czemu nikt nie podejmie decyzji, żeby nie ryzykować Twojego zdrowia no kurczę mało to poważne. Mój mi powiedział , że nie widzi przeciwwskazań do porodu naturalnego. Całe szczęście , że gin w miarę logicznie myśli.
Jagna – takie też gdzieś mam zapisane zdjęcie z buzią w czekoladzie. Fajne takie niespodziewane pieniądze.
Mamusia – fajne już wiosenne kolory się zaczynają w Lidlu
Nikusia – pisałam już – pochodzę z Mazur Zachodnich - z Ostródy. A Ty gdzie jeździsz na wakacje??
Agnis – no i m miał rację , mój też w weekend na mnie krzyknął jak ręce do szafki wyżej już podnosiłam ! No i szafa super a 300zł w kieszeni
Nifla – co z Tobą ?? wczoraj miałaś wizytę i się martwiłaś mam nadzieję, ze u Ciebie ok.??
Ewa – no widzisz sama, że jesteś na bieżąco a co dalej ?? Będziesz cały czas na bieżąco bo masz dzieci w małym odstępie czasowym i nie zapomnisz niczego z czym ja i jak Nikusia pisała będziemy miały „problem”. Kolęda tak z rana??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry