Carri no to trudno jak tego wątku nie da się zamknąć, więc jak najszybciej musimy sie przenieść na ten wątek zamknięty. Zdrówka dla córeczki. Jak na moje możesz być moderatorem działu zamkniętego
monika2412 no poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie z tym rodzeniem!!! A macie pomoc do tej przeprowadzki? no bo Ty teraz to tylko odpoczywać możesz.
Koreczek Twoja mama chce być w centrum uwagi chyba... faktycznie nie wolno jej nic powiedziec
krysina to super że czujecie się dobrze, widze że ciąże przechodzisz podobnie do mnie. Oby jeszcze rozwiązanie było takie... ale mi sie cos wydaje ze oberwie mi sie na calego
Agnis83 no tez sie zastanawiam gdzie ten styczeń minął? :-) tik tak i czas leci! Oj jeszcze chwila i plum dzidzie nasze bedą na świecie :-) bardzo ładny bieżnik

Co do noszenia mebli to nam sie dzisiaj zamówione biurko o auta nie zmiescilo, panowie popatrzyli na mnie i "dobra zawieziemy" i jeszcze facet z moim m wniosl do nas o gory to biurko :-) takze brzusio zadzialal :-)
mamusia synka chodzisz nie jak pokraka tylko jak kobieta w 9.miesiacu ciąży no :-)
malpawzoo faktycznie kocyk pasuje idealnie do wózka

a do wozka i tak bym chyba flanelową pieluszkę kładła. Ja mam 5 flanelek i 11 tetrowych. I tez sie zastanawiam czy moze jeszce tak do 20 tertrowych dokupic...i do 10 flanelowych zeby co chwile prali z kilkoma pieluszkami nie wlaczac...śliczna ta pościel
secreto o której byli teście? 20?! ale przegiecie! Zajebista teściówka... ech...niestety znam to :-(
Jolcia_ i jak wyszedł chleb orkiszowy? jak z cukrem po nim?
Babygg a dlaczego bedziesz miala cc? masz jakieś wskazania czy sama chcesz? Powodzenia u diabetologa
monia0605 ale super prezent od kuzyna
alesia super lala, a kawał powalił mnie na calego
kainkas widzialam tą inf. z wloclawka tych zapiskach... i WTF? niech sie wezma w koncu do roboty zeby juz wiecej takich wytuacji nie bylo..ewidentnie ktos chce cos zatuszowac...ech. Ja torby tez nie mam spakowanej

ale z grubsza przygotowane w szufladzie w komodzie, ale jeszcze brakuje mi kapci, szlafroku, majtek siateczkowych (bo okazaly sie za male

) i pewnie ciagle cos bede orzucac, ale tez mysle ze jeszcze czas mam, a jak nie, to na szybkiego wrzuce i tez sie da

o własnie, ładowarka jeszcze. Ja mam liste jeszcze na wierzchu co zabrac "na ostatnią chwile"
marica30 ja w niedziele mialam placki!! a najgorzej jak juz wszystko zjedzone a pachnialo jeszcze plackami..i mi sie jeszcze ich chcialo

super ze progesteron Ci wzrósł
AnetaNorwegia aj... pizza z szynką i ananasem...zjadlabym do ostatniego kawalka.... mniam

taką lubie najbardziej, najwazniejsze zeby ananas byl
Mrowkaa powozenia na egzaminie, tez nienawidzilam statystyki... bleee
Susi, Jagna25 śliczne szcześliwe dzieciaki :-)
nieznajoma1991 zdrówka życze i nie przemeczaj sie juz tyle. No teraz oczytalam, na IP jedz
ewa86 śliczny ten biustonosz

a rozmiarowo zgadza się? jest on jakoś usztywniany? bo nie oczytalam jeszcze :-)
muniuś ja tez od wczoraj mam jakies takie mdlosci..i slabo mi jest..na nic do jedzenia nie mam ochoty...
Ciesze sie ze wizyty udane, kciuki trzymam za nastepne i za dziewczyny w szpitalu!
Wczoraj dzwonilam na oddzial zapytac co i jak..a wiec u mnie w szpitalu lewatywy nie robia...

ale jak chce rodzic sama (bez meza) to mam w ogole o tym nie myslec, bo to fizjologia

takze mnie babka uspokoila

Zabrac musze wszsytko dla siebie (no koszuli do porodu nie musze), dla malego tez oprocz kosmetykow. Są sale pojedyncze i takie co maz moze nocowac, ale platne, kurcze nie dopytalam jak z zamawianiem wyglada

no i w ogole babka bardzo milo mi odpowiadala, zapraszala na ogladanie oddzialu..
No jakoś doczytałam ale nie ukrywam ze troch epo łepkach
A obwodu brzuszka nie mierzylam jeszcze wcale

mam sie przerazic?
Acha doczytałam,
nieznajoma1991 to mam nadzieje, ze sie wszsytko wyciszy. Trzymam kciuki!!!
Kończymy 35tc