mamusia synka
i córeczki
Ja mam wrażenie ze panie maja wszystko w dupie bo sa grupy łączone i kazdy olewacko podchodzi do wszystkiego...........nie dam ręki sobie uciąc ze sie nie rozchoruje........
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co za małpypojechałam do przedszkola i cisnienie mi sie podniosło o milion pascali :-( te durne baby wzieły dzieci na dwór, a jest minus 7, ja mojemu rano zdjełam rajstopy spod spodni bo w przedszkolu gorąco i oczywiscie nikt mu ich nie ubral/nie pomogl ubrac wiec poszedł na ten dwor w samych cienkich spodniach dresowych i wrocil uflagany, wszystko mokre .....................ja rozumiem ze panie nie maja sily/czasu na ubranie całego stada dzieci ale po kiego grzyba wychodza na dwor w taki mroz....albo niech zostawia kartke, zeby zieciom rajtuzy ubierac ze wzgledu na wyjscia na dwor...........Kurczak ma zajady wokol ust jakby snieg lizał.....................
wkurw na maxa :-(

. Zanieś im rachunek z apteki jak się rozchoruje, niech placom. Mam nadzieję że jednak będzie zdrowy